kedisever05
Puanı : 275978.44
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi.
  • 5 Yıldızlı Otel mi? Kamp Yapmak mı?

    Kimileri 5 yıldızlı otellerde `tatil` yapmak ister, kimileri de doğayla iç içe bir `tatil` geçirmek ister. Hiç `kamp` yapmamış olanlar; zor, hijyenik değil, imkanlar kısıtlı, börtü böcek gibi bahaneler sıralarken `biz` `kamp` yapmanın `insan` psikolojisindeki hafifletici etkisini sizler için araştırdık. Stresten uzak, yıldızlara yakın `olmak` isteyenler toplanın.

    16.05.2019 14:57
  • Efsane Geri Döndü: Black Mirror 5.Sezon ile Geliyor

    2011 yılında yayınlanmaya başlanan İngiliz tv dizisi Black Mirror sevenlerine 5.sezon müjdesini verdi. Netflix'de yayınlanan drama ve `bilim` kurgu gibi konuları ele alan Black Mirror Haziran ayında 5.sezon bölümleri ile geliyor.

    15.05.2019 16:07
  • Türklere Özgü 10 Muazzam Özellik

    `Biz` Türkler, samimiyetimiz, yardımseverliğimiz, sahiplenişimiz ve doğallığımız ile sınır tanımayan bir yapıya sahibiz. Aslında iyi bir millet olsak da bazı kötü huylarımız da yok değil. İşte sadece Türklerin en iyi yaptığı 10 `iş..`

    14.05.2019 15:13
  • Nihat Hatipoğlu'na Sorulmuş En İlginç Sorular

    Ramazan Aylarında katıldığı program ile adından söz ettiren Nihat Hatipoğlu zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olsa da, programa katılan izleyicilerin `ilginç` sorularından dolayı sosyal medyada espri konusu olmayı başarıyor. Öyle ki programda sorulan sorular dinleyenlere yok artık dedirtiyor. İşte gelenekselleşen programın en `ilginç` soruları..

    13.05.2019 14:56
  • Ölüme Yaklaşanların Ölüm Korkusu Azalıyor

    İnsanlara ölüm korkusu yaşatan Agorafobi her geçen gün artıyor. Özellikle yaş ilerledikçe görülen ölüm korkusunun, ölüme yaklaştıkça azaldığını iddia eden `bilim` insanları, yaptıkları araştırmalarda kişinin ölüme yaklaştıkça, ölümün pozitif bir deneyim olduğuna kanaat getirdiğini ileri sürdü.

    10.05.2019 16:29
  • Uzmanlar Tavsiye Ediyor: Çıplak Yatmak Sağlığa Yararlı

    Kaliteli bir uykuyu bir çok konuya bağlayabiliriz. Çorapla yatarsan `efsane` uyuyorsun gibi şehir efsanelerini bir kenara bırakınca uzmanlar çıplak uyumanın faydalarını sıraladı.İngilizlerin 3'te 1'i çıplak uyurken, Türkiye'de böyle bir istatistiğin bulunmadığı biliniyor.

    10.05.2019 15:33
  • Dünya'nın Uzaydan Çekilen İnanılmaz Görüntüleri

    Uluslararası Uzay İstasyonu'nun çektiği fotoğraflar adeta bakış açımızı değiştiriyor. Yerküre’nin uzaydan çekilmiş en iyi görüntülerini çeken NASA'nın görüntülerinde, Brüksel'den, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ne kadar bir çok ülkeden görüntüler bulunuyor.

    09.05.2019 16:21
  • Bir Erkeği Kendinize Aşık Etmenin 10 Yolu

    Hoşlandığınız bir `erkek` var, bakışıyorsunuz ama bir türlü açılamıyorsunuz. Yada platonik bir `aşk` yaşıyor, o bana aşık olsun istiyorsunuz. O `zaman` doğru adrestesiniz. Şimdi vereceğimiz tüyolarla hoşlandığınız erkeği kendinize aşık etmeyi bırakın, iddia ediyoruz nikah masasına oturtacaksınız.

    09.05.2019 13:45
  • Sadece Çin'de Karşılaşacağınız İlginç Kareler

    Dünyanın en büyük nüfusuna sahip ülkesi Çin, 9,6 milyon kilometre karelik bir alan kapsayıp; toprak alanı açısından Dünya'nın en büyük ikinci ülkesi olarak biliniyor. Hal böyle olunca, ülkede yaşanan insan yoğunluğu ilginç karelere konu olabiliyor. Tek partili üniter sosyalist cumhuriyetle yönetilen Çin'de görülen bu kareler sadece Çin'e özel..

    08.05.2019 15:50
  • Google Uyarıyor: Telefonunuzdaki Bu Uygulamaları Silin!

    `Reklam` teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan Google vatandaşları bazı uygulamalar konusunda uyararak, telefonunuzda var ise derhal silin ikazında bulundu.Ücretsiz bu uygulamalar telefonların 3.bir kişi tarafından dinlenmesine bile yol açabiliyor.

    07.05.2019 13:52
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi.