Toz Besleme Sistemleri

Besleme sistemleri ile farklı yoğunluğa sahip ürünlerin taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Toz, granül ve toz-granül karışımlı ürünlerin besleme sistemleri kullanarak zahmetsizce taşıyabilirsiniz.

renasmakina

Besleme sistemleri ile farklı yoğunluğa sahip ürünlerin taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Toz, granül ve toz-granül karışımlı ürünlerin besleme sistemleri kullanarak zahmetsizce taşıyabilirsiniz. Paketleme makinaları, dolum makinaları, dozajlama sistemleri vb. işlemler sırasında ürünlerin farklı yüksekliklere taşınması gerekmektedir. Bunun gibi besleme sırasında işçilik gerektiren işlemlerde besleme sistemleri kullanılarak daha hızlı ve kolay bir şekilde sonuç elde edebilirsiniz. Zaman yönünden de tasarruf sağlayan besleme sistemleri ile toz ürünlerinizi taşıyarak dolum, paketleme ve dozajlama işlemlerini kolaylıkla yürütebilirsiniz. 


Besleme helezonu kullanılarak toz veya granül yapıda olan un, pirinç, mısır, nohut, kuruyemiş, vb. gıda ürünlerini, kimyasal ilaçları vs. farklı türdeki ürünlerin taşımasını gerçekleşir. Otomatik veya manuel çalışabilen toz besleme helezonları paketleme ve dolum makinası gibi işlemlerde ara eleman olarak görev yapmaktadır. 100mm ile 150mm arasında besleme çapına sahip olan toz besleme helezonun yaprakları bulunmaktadır. Bu helezon yaprakları sayesinde besleme sırasında ürünlerin kayması veya geri kaçması söz konusu değildir. Yüksek kapasiteli beslenme helezonu ihtiyaçlarınızda Renas makine toz besleme helezonunda farklı çaplarda modeller üretebilmektedir. 

Toz besleme sistemlerinin hızlı dolum ve boşaltım özelliği sayesinde farkı ürünlerin beslemesini gerçekleştirebilirsiniz. 3 Faz özelliğine sahip besleme sistemlerinde helezonu ters çalıştırarak besleme kanalındaki ve helezondaki ürünleri hızlı bir şekilde tahliye edebilirsiniz. Besleme sistemlerinin ürüne temas eden bölgeleri kolaylıkla temizlenebilmektedir. Bu yüzden sterilizasyon gereken durumlarda makina parçalarını küçük bir teknik bilgi ile söküp çıkartabilirsiniz. Tek bir toz besleme sistemi ile birden fazla türdeki ürünün taşımasını gerçekleştirebilirsiniz. 

Toz yükleme helezonu farklı yüksekliklere çıkarak ürünleri taşıyabilmektedir. Toz yükleme helezonu boşaltım ağzı standart ölçüler olan 165 cm – 195 cm boyutlarındadır. Daha yüksek veya daha düşük boyutlarda ürün kaybı yaşamamak için ek olarak spiral ve bez hortum temin edebilirsiniz. Özel ihtiyaçlarınız için Renas Makina ‘dan özel imalat isteyebilirsiniz. Yükleme helezonu üretimi öncesinde ve sonrasında opsiyonel özellikler eklenebilmektedir. 

Toz besleme sistemleri için eklenebilen opsiyonel özellikler şöyledir; Ürün giriş bölümüne mesh ölçüsü dikkate alınarak elek eklemesi yapılabilir. Akışkan olmayan ürünlerin taşımasında akış sorunlarının önüne geçmek için vibrasyon eklemesi yapılabilir. Toz taşıma sırasında ürün besleme bankerinin kapasitesi standart 500lt dir. Ancak bu ölçü sizin istediğiniz farklı bir ölçüde üretilerek taşıma sistemine eklemesi yapılabilir. Bunların yanı sıra akış hız ayarı, sensör tetikleme ve bunker içi karıştırıcı özellikleri taşıma sistemlerinize ekleyebilirsiniz.

Renas Makina’nın üretmiş olduğu tüm makinalar 100% yerli üretimdir. Farklı türdeki makinalarda kullanacağınız besleme sistemlerini Renas Makina ’dan temin edebilirsiniz. Besleme sistemleri ve toz taşıma sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak : http://www.renasmakina.co...granul-besleme-sistemleri


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep