Scott Adkins
Puanı : 423443.16
Her daldan. Bilhassa Dövüş Sporları, Amatör Filmcilik, Uzay/Evren/Gezegenler ve Arabalar

Hakkında

Haberself şu an bir çok siteden daha eğlenceli. Elinizden geldiğince konu açmaya ve yorumlarda aktif olmaya çalışın. Sosyotrend sitesinde de adım ve soy adımla sizlerleyim.
  • Anayasa İçin "Yasa" Önerisi Yapan İnsanlarımızdan İlginç 10 Yasa

    Uzun bir süre konu açamadım. Konularımı takip eden sağlam bir kitle vardı ve askere gittim bir süre çarşı izinlerimde bir şeyler yapsam da sonra koptum. Bu haberle kesin bir dönüş yaptım. İyi okumalar. Bir `sosyal medya` başlığından seçmelerdir. `Reklam` olabilir diye adını vermiyorum. (enes abiş)

    27.10.2016 16:51
  • Expendables TR Çekilse Kimler Nasıl Oynardı

    Buna benzer bir konuyu resimlerle anlatarak yapmıştım bir sene önce kadar. Şimdi aynı konuyu daha detaylı bir şekilde ele alacağız. Sizin de eklemek istedikleriniz varsa yorumlarda fikirlerinizi bildirin. `Gif` resimleriyle yapıcaktım ama baya uğraştırdı ve `resim` yüklememe sorunları oldu. (enes abiş)

    27.03.2016 09:20
  • TV'de Yüreklerimizi Fetheden Birbirinden Unutulmaz 14 Dövüş Sanatları Aktörü

    Bu adamların hepsi çektiği bilhassa aksiyon filmleriyle adlarını kalplerimizde unutulmayanların arasına yazdırmış durumdalar. Hepsine başarılarının devamını diliyoruz.

    13.02.2016 10:28
  • Trafikte Karşınıza Çıkabilecek ve Gördüğünüzde Kaçmanız Gereken 10 Durum

    Trafikte `araba` kullanmasak bile `toplu taşıma` dahil herkes seyahat eder. Şimdiki göreceklerinize muhtemelen tanık olmuşsunuz ve benimle aynı düşünceleri paylaşıyorsunuzdur. (enes abis)

    30.01.2016 11:33
  • Çekişmeli Bir Karşılaşma. Selena Gomez vs Taylor Swift

    Bu iki güzel arkadaşın çekişmelerini herkes duymuştur. Bir çekişmede burada yapalım. Bakalım hangisinin oranları daha yüksek olacak. Önce Haklarında biraz bilgi edinelim.

    24.01.2016 09:38
  • Birbirinden Tehlikeli Nakavtlar, Kemik Kırılmaları ve Kısa Filmlerden Akrobatik Sahneler

    Nakavtlar insanın içini bazen cız ettirir. Birbirinden tehlikeli nakavtlar ve kemik kırılmalarını izlerken sizinde içiniz cız edecek. Daha detaylı ve uzun bir konu olsun isterdim ama malum çarşı iznim bu kadarına yetiyor. İyi eğlenceler.

    10.01.2016 15:01
  • Askeriyede Sürekli Duyacağınız Birbirinden Klişeleşmiş 10 Terim

    Sürekli duyacaksınız. Sinir olacaksınız. Her ne kadar olsanız da bir süre sonra sizde o terimleri kullananlar listesinde yerinizi alacaksınız.

    01.01.2016 14:11
  • Erkeklerini Bir Çok Yerde Rezil Eden Bayanların Utanmadan Tatminsizlikten Bahsetmesiyle Alakalı 8 Madde

    Hep küçümserler. Ancak asla aynanın karşısına kendileri geçmezler. Bir çoğu aynanın karşısına geçtiğinde aynada göreceği manzaranın da farkındadırlar aslında. (enes abiş)

    18.11.2015 17:13
  • Bazı Kadınların Sırf Özentilikten Dolayı Bu Ülkede İstedikleri Zihniyet Şekli

    Oturur bir gençlik dizisi izler.Es kaza bir yurt dışı gezisine gidip bir kaç ortam görmüştür. Kalkar Türkiye'de böyle bir muamele bekler.Üstüne bir de `namus` kavramına değer veren ülkesini küçümser. Haberself'de bu zihniyetten bayanlar var. Bir tanesi sürekli konu açıyor zaten;) (enes abiş)

    18.11.2015 15:35
  • Askere Giderken Nasıl Hissedilir, Aslında Ne Olacağını Anlatan 15 Madde

    Evet arkadaşlar, bir süre Haberself'te aktif olamadım çünkü koşuşturmalarım var. Yarın askere gidiyorum. `Isparta` Komando Birliği. Bu konuyu tamamen kendimden yola çıkarak açtım. Komandoluk benim tercihimdi. Ancak hislerim ve gerçekler biraz farklı olacak gibi. (enes abiş)

    12.05.2015 11:03
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself şu an bir çok siteden daha eğlenceli. Elinizden geldiğince konu açmaya ve yorumlarda aktif olmaya çalışın. Sosyotrend sitesinde de adım ve soy adımla sizlerleyim.