2.679 gösterim
6,00 viral puan

Tüsiad Başkanı Başaran; "Sorunu Orada Çözün!"

TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran, Suriye'deki savaşla ilgili olarak "Göç sorununun kaynaklandığı coğrafyada çözülmesi şart" dedi.
CanOlgan 11.02.2016 saat 11:34
  1. Konuşmasına Mustafa Koç'u anarak başlayanTÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, 46. Genel Kurul’daki konuşmasıda; "Bugün sizlere 64. Hükümet eylem planı ile ilgili görüşlerimizden, Ankara temaslarımızdan, siyasi reformlar ve özgürlük alanlarına ilişkin gelişmelerden bahsedeceğim" diyerek söze başladı ve şunları söyledi:

    ÇÖZÜM YOLUNA GİDİLMELİ"

    Ama bunlardan önce Doğu bölgemizde yaşanan terör olaylarına da değinmek zorundayım. PKK, Kürt vatandaşlarımıza hayatı zindan etmek için elinden geleni yapıyor. Geçen yıl bölgede şiddetin ve terörün gündemden kalktığına inanıyorduk. PKK’nın derhal şiddete son vermesi, çatışmaların bir an önce durması ve siyasi kanalların açılarak çözüm yoluna gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    SURİYE'DEN GÖÇ ALMAYIN, SORUNU ORADA ÇÖZÜN

    Suriye'de süren vekalet savaşları komşumuzun toplumunu dağıttı. Halep’teki komşularımız sınırlarımıza geldi. Göç sorununun kaynaklandığı coğrafyada çözülmesi şart.
  • Şu an haberi okuyan: 1 kişi var
  • Facebook: 3 gösterim

  • Toplam Viral: 7 gösterim
  • Toplam Seed: 439 gösterim
  • Toplam Direkt: 2.233 gösterim
  • Viral Puan: 6,10