bilirkisi
Puanı : 227549.48
dünyayı değiştirmek için

Hakkında

bilmek bile bir bilgi gerektirir. bildiklerini paylaşmak ise erdem.
  • Noel Baba Bıçaklama Eylemine Alternatif 11 Yöntem

    Bugünlerde Noel Baba'yı ülkemizde istemezük sözleri dile getiriliyor. Özellikle bugün İstanbul Üniversitesi önünde gerçekleştirilen `Noel Baba` Bıçaklama eylemi geleceğimizin ne kadar ak olduğunu kanıtladı. `Biz` de bu düşüncedeki gençlere yardımcı olabilmek adına, alternatif yolları araştırdık.

    26.12.2013 15:29
  • Beren Saat Sizi Çıplak Görse Vereceği Birbirinden Farklı 11 Tepki

    Hayatımız boyunca ünlüler ile yakın `ilişkiler` kurmak için çıldırırız. Özellikle `gençlik` dönemlerinde bu ulaşılması imkansız arzunun yansıması olarak değişik fiziksel aktiviteler gerçekleştirdiğimiz de bir gerçek. Hal böyle olunca zamanın en güzel ünlülerinden olan Beren Saat sizi çıplak görse nasıl `tepki` verebilir acaba?

    26.12.2013 01:26
  • Türkiye'deki Ünlüler Ve Anımsattıkları 19 Cisim

    Ülke olarak o kadar renkli şahsiyetlere sahibiz ki, bizi her dönem meşgul edebilecek şeyler çıkarmakta üstlerine yok. Özellikle subliminal mesaj vermekten arta kalan boş zamanlarında kendilerini hatırlamamıza yarayan ünlüleri derleyip topladık. Geçmişten günümüze bazı ünlüler ve bize hatırlattıkları karşınızda.

    20.12.2013 00:33
  • Şampiyonlar Ligi Maçlarını 24 Saat Önceden Bilen Twitter Hesabının 8 de 8 Doğru Tahmini

    Dünyayı sarsan olay yaklaşık 24 saat önce gerçekleşti ve şuanda tüm dünyada yankı bulmuş durumda. `Haberself` ekibi olarak Türkiye'de bu durumu sizlere ileten ilk `haber` sitesi olmaktan gurur duyuyoruz. Olay bundan tam 24 saat önce CL Draw Manipulation isminde bir `twitter` hesabının açılması ile gerçekleşti. `Twitter` hesabında bugün yapılacak kura çekimlerinde karşılaşmalar yazıldı ve yarın görüşmek üzere denildi. Fazla söz söylemeden bahsedilen `twitter` hesabını ve tweetleri sizlere gösterelim:

    16.12.2013 16:08
  • Galatasaray Juventus Maçı Öncesi TT Arena Stadı'ndan Moral Bozucu 11 Görüntü

    Dün saat 21:45 sularında başlayan mücadele `kar` nedeniyle 30. dakikalarda hakem kararı ile ertelenmişti. FIFA maçın bugün saat 15:00'de yapılmasına karar verdi. Fakat insanlar TT Arena'nın durumuna bakınca, olayların pek de iç açıcı olmadığına karar veriyor. Fotoğrafar: Adem Kabayel Kaynak: milliyet.com

    11.12.2013 11:59
  • Yurtdışında Türklere Sorulan 13 Anlamsız Soru

    Türkler olarak medeniyet geçmişimiz o kadar eskilere dayanıyor ki bazen `biz` bile hangi sınıfın içerisinde yer aldığımıza karar vermekte `zorluk` çekiyoruz. Özellikle son 100 yılda kendimizi diğer ülkelere anlatmakta biraz eksik kalmış olmalıyız ki, bizi hala çöllerde yaşayan bir millet olarak bilen yabancı sayısı azımsanacak gibi değil. Konunun rahatsız edici boyutundan çok eğlenceli yönlerini araştırdık ve bakın `haberself` ekibi olarak hangi `ilginç` sorular ile karşılaştık.

    09.12.2013 07:33
  • Abdullah Öcalan Siyaset Yaptığında Olması Muhtemel 7 Senaryo

    Son günlerde açılım süreci ile birlikte meydana gelen siyasi değişimler hızla sürmekte. `Değişim` hızı o kadar arttı ki, birkaç sene önce konuşulması bile cesaret edilemeyen şeyler günümüzde yaşanılır hal aldı. Peki Öcalan siyasete atılsa Türkiye gündemini ne meşgul eder? Gelin birlikte inceleyelim.

    07.12.2013 17:59
  • Facebook'daki Arkadaşınızın Sil Kurtul Dedirten 11 Dengesiz Davranışı

    Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz facebook'da bizi `sinir` krizlerine sokan arkadaş modellerinden kurtulamadığımız bir gerçek. Bu dertten muzdarip olan kişileri dinledik ve size o iğrenç arkadaş modellerinin ortak özelliklerini `haberself` ekibi olarak sıraladık.

    06.12.2013 05:11
  • Nelson Mandela'nın Atatürk Barış Ödülünü Almamasının 8 Nedeni

    5 Aralık 2013 tarihi itibari ile hayata gözlerini yuman Güney Afrika'nın ilk siyahi başkanı Mandela'nın ölümü bütün dünyada ses getirmiş durumda. Bir özgürlük savaşçısı olarak bilinen ve ömrünün çoğunu tutuklu olarak geçiren Nelson Mandela'nın Türkiye ile de bir geçmişe sahip olduğu çoğu kişi tarafından tam olarak bilinmez. Kendisi ülkesinde ikinci sınıf vatandaş olarak görülen siyahilerin özgürlüğe kavuşması konusunda büyük mücadeleleri olduğu için etnik milletlerin hakları konusunda gösterdiği hassasiyet çok açıktır. `Haberself` olarak Mandela'nın Atatürk Barış Ödülünü kabul etmemesinin temel sebeplerini derinlikleri ile araştırdık. Sizlerin de bu haberi okuduktan sonra Mandela'nın haksız olmadığını anlayacağınızı düşünüyoruz.

    06.12.2013 03:02
  • Bir Zamanların Sevilmeyen Adamı Mandela'nın Ölümü İçin Atılan 9 Manşet

    18 Temmuz 1918 doğumlu olan Güney Afrikalı lider hayatını kaybetti. Geri de ise kendisini önder olan kabul eden milyonların umutlarını ve düşünceleri ile ışık tuttuğu ülkesinin geleceğini bıraktı. Bakın yıllar önce terörist olarak kabul edilen Mandela'nın ölümünü adeta `efsane` gibi veren `dünya` gazetelerinin manşetlerinden konu nasıl dillendirildi.

    05.12.2013 08:49
  • Sayfa :

    Hakkında

    bilmek bile bir bilgi gerektirir. bildiklerini paylaşmak ise erdem.