bilirkisi
Puanı : 227428.95
dünyayı değiştirmek için

Hakkında

bilmek bile bir bilgi gerektirir. bildiklerini paylaşmak ise erdem.
  • Çocukken Para Kazanmak İçin Kullandığımız 10 Komik Yöntem

    Seksenlerin sonunda ve doksanların başında çocukluk geçiren neslimizin kendine has o kadar çok güzel yanları var ki. Özellikle sokakta geçirdiğimiz onca güzel anının damağımızdaki tadı hala gitmemiştir. Her mahallenin kendine özel `arkadaşlık` ortamlarının olması, mahalleler arası turnuvalalar, ağaca dalmak için çete halinde dolaşarak macera peşinde koşmalar. İşte bu güzel ve melankolik anıların yanında bir de kapitalizmi ufak yaşta öğrenmemize sebep veren ve belki de şuan ki hırslarımızın temelini oluşturan `para` kazanma hatıralarımız da yok değil... Sizin için bu mini kapitalist hatıralarımızı derledik.

    05.12.2013 07:38
  • Gezi Parkı Eylemlerini Fetö Gerçekleştirse Meydana Gelecek 21 Komik Durum

    Hepinizin bildiği üzere son günlerde hükümetin dershaneleri kapatma söylemlerinden dolayı ülke olarak garip şeyler yaşamaktayız. AKP'nin bu zamana kadar koşulsuz destekçisi olarak bildiğimiz cemaat, açık şekilde hükümet karşıtı söylemlerde bulunur oldu. Dershanelerin kapanacak olması ile birlikte içlerindeki isyanı açığa çıkartan abiler ve ablaların önümüzdeki günlerde, `Gezi` direnişi tarzında bir eyleme gidebilecekler mi sorusu şimdiden sorulmaya başlandı. Biz de `haberself` ekibi olarak bu olasılığı baz aldık ve Cemaat Taksimde protestoya başlasa nasıl olaylar çıkar diye kafa yorduk. Karşımıza bu eğlenceli `haber` çıktı.

    04.12.2013 05:20
  • Paul Walker'ın Ölmediğini Düşündüren 9 Şüpheli Durum

    Ünlü oyuncu Paul Walker'ın hayranları, geçtiğimiz günlerde meydana gelen `trafik` kazasında hayatını kaybeden Paul Walker'ın öldüğüne bir türlü inanamıyor. Hatta durum son zamanlarda öyle bir hal aldı ki, herkes bu olayın düzmece olduğuna gayet inanmış halde. Olayın Hızlı Ve Öfkeli 7 filmi için şimdiden düzenlenen büyük bir kampanya olduğunu söyleyenler konu ile alakalı savlarını tüm `sosyal medya` mecralarında dile getiriyor. Biz de `haberself` ekibi olarak sizlere "Paul Walker ölmedi" tezini savunanların iddia ettiği, şüpheli olduğu söylenen durumları derledik.

    03.12.2013 03:48
  • 16 Ülkenin Ağızları Sulandıran Kahvaltı Tabağı Çeşitleri

    İnsanlar çocukluk dönemlerinde genel olarak kahvaltı yapmayı sevmezler. Özellikle `okul` zamanı annelerinin zorla ağızlarına tıkıştırdığı birkaç dilim reçelli `ekmek` veya peynir parçası adeta `işkence` yaşatır yaramazlara. Ama bu durum büyüyünce değişir. Hafta sonu öğle saatlerinde kalktığınız bir günün devamında krallara layık bir kahvaltı sofrası kimin içini huzurla doldurmaz ki? İşte bu duyguyu yaşayan ülkelerin mutfaklarına göz gezdirdik. Ve sizin için 16 ülkenin kahvaltıları nasıl olurmuş öğrendik.

    02.12.2013 01:48
  • Paul Walker'ın Geçirdiği Feci Kazadan 6 Görüntü

    40 yaşında hayatını geçirdiği `trafik kazası` ile kaybeden Paul sevenlerini hüzne boğdu. Hızlı ve Öfkeli filmiyle müthiş bir çıkış yakalayan Walker, bu filmin ardından birçok aksiyon macera filminde oynamıştı. Paul Walker `kendi` kurduğu hızlı ilk yardım ile ilgili çalışan yardım kuruluşunun bir etkinliğinde acı şekilde vefat etti.

    01.12.2013 01:00
  • Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinde Beraberliğin 7 Nedeni

    İzleyenleri adeta `futbol` şölenine davet etmiş olan karşılaşmanın berabere sonuçlanması az da, olsa taraftarlarda iç burukluğuna sebep oldu. Özellikle her iki takımın da öne geçmesi, karşılıklı gollerin kararlılığı iki takım taraftarlarını da zafer arzusu ile doldurup taşırdı.

    28.11.2013 18:21
  • Yemen'de Hayatını Kaybeden 8 Yaşındaki Çocuk Gelinle İlgili 5 fotoğraf

    Yemen'de çocuk gelin `olmak` ne yazık ki çok yaygın bir olgu. Ülke `kadın` nüfusunun dörtte biri henüz 15 yaşına gelmeden evlenmiş. Öyle ki habere konu olan 8 yaşındaki küçük `kız,` düğününün yapıldığı `gece` iç kanamadan dolayı canından oldu. Özellikle yaşlı ve çok eşli erkeklerin bu eğilimi Yemen için adeta `utanç` kaynağı.

    28.11.2013 16:31
  • Google Doodle’ları Hakkında Bilinmeyen 7 Gerçek

    Günümüzde, artık İnternet demek Google demek. Google’ın en eğlenceli taraflarından biri de özel günler için doodle’lar hazırlamak ve bu günleri bize hatırlatmak. Peki, `doodle` nedir? “Doodle'lar, `tatil` günlerini ve yıl dönümlerini kutlamak, ünlü sanatçıları, kâşifleri ve `bilim` insanlarını anmak amacıyla Google logosunda yapılan eğlenceli, şaşırtıcı ve bazen de spontane değişikliklerdir.” Peki bu doodle’ların arkasında yatan gerçeklere bakmaya ne dersiniz?

    10.11.2013 10:20
  • İnternette Karşılaşabileceğiniz 7 İnsan Tipi

    Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz `internet` ve sosyal medyada o kadar çok `insan` ile diyalog içerisinde oluyoruz ki. Ama çoğu `zaman` onların kişiliklerine bakmaksızın tek kullanımlık arkadaş gibi sohbetimizi bitiriyor ve çekip gidiyoruz. Aslında çok sayıda `insan` olmasına rağmen kişilikleri birbirine benzeyen bu hayatın insanlarını gelin inceleyelim;

    14.10.2013 16:41
  • Sayfa :

    Hakkında

    bilmek bile bir bilgi gerektirir. bildiklerini paylaşmak ise erdem.