Kadınlar Biraraya Geldiklerinde En Sık Konuştukları 18 Konu

Bitmek bilmeyen detayları konuşurlar kızlar/kadınlar. Sapı kırılmış bir toka için bile 2 saat konuşma kapasiteleri vardır bu eşsiz varlıkların. Ayşe'nin sevgilisini, Fatma'nın eteğini, Zehra'nın ayakkabısını, `saç` rengini, oje numarasını, bakım kremlerini, sezon sonu indirimlerini, erkekleri konuşurlar. Tabi ki dedikodu da olmazsa olmazlarıdır. Ayrı başlıklar altında daha detaylı inceleyelim.

xanax

1. Erkekler

Yakışıklı erkekler çirkin erkekler zengin erkekler fakir erkekler karizmatik erkekler kaslı adonisli esmer lavuk, hangi erkek kime laf atmış, hangi erkek kime farklı bakmış, hangi erkek hangi kızı seviyormuş. Erkekler her yönüyle konuşulur. Giydiklerinden, konuştuklarına, kaşlarından çoraplarına, evet, çoraplarına kadar her türlü muhabbet konusuna dahildirler. Erkekleri popolarının şekillerine kadar analiz ederler , sizin "he he, hi hi" diye geçiştireceğiniz önemsiz şeyler saatler boyu tartışılır.

2. Eski Sevgililer, Eski Sevgililerin Yeni Sevgilileri, Yeni Sevgililerin Eski Sevgilileri

Kadınların felç etmek istediği kişidir eski sevgilinin yeni sevgilisi ya da yeni sevgilinin eski sevgilisi. Her ne kadar ben sevmiyorum, umurumda değil denilse de öyle olmadığı ortadadır açıkça. Kızların hiç bitmeyen muhabbet konusudur bu insanlar. Kıskanılan, kabul edilemeyen kişidir diğer kız Sürekli karalama yapılır, benzetme yapılır, sonuçta o tercih edilmiştir ve bunun sebebi sorgulanır. benimle yaşadıklarını onunla da yaşıyor mudur? onunla mutlu mudur? beni özlemesinde etkili oluyor mudur? ilişkileri ne kadar sürer? Allah belanı versin Allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin yar sözü bir çifte bu kadar mı yakışır? uzar gider ama bitmez.

3. Tüysel Muhabbetler

Kurtulmak istedikleri, hiç memnun olmadıkları en birinci konularının başında bu tüysel muhabbetler gelir. Her türlü uygulanmış teknik konuşulur. Ağdasından, epilasyonuna, lazerinden, tüy dökücü kremlerine, jiletle alıp da kaşıntı tutanlarından, sırf bu yüzden erkek olmak isteyenlere...

4. Diyet - Kilo Muhabbetleri

Tabii her on yılda bir memleket gündemini darbelerin meşgul etmesi gibi, periyodik olarak her genç kızın bahar aylarıyla birlikte gündemini meşgul eden diyet mevzuu vardır. Ne yersem, ne yemezsem, haftada iki, üç, beş kilo verdiren diyetler, mucize reçeteler ilaçlar, rejım listesi önerileri vs.

5. Cinsellik

Çok yakınlarsa eğer sevgilinin sevişme becerisi bile muhabbet konusu olabilir. Biraraya geldiklerinde neler yaptıkları, ilk önce hangisinin elini tuttuğu, dudaktan öptüğü, neler söyledikleri vs. hepsini biiir bir dökebilirler.

6. Mağaza İndirimleri

Bu konu kadınların vazgeçilmezlerinden biridir..Birbirlerini indirimli mağaza konusunda mutlaka uyarırlar, kendilerinin indirimden aldıklarını gösterir ya da anlatırlar. İllaki diğer arkadaşının da gidip alması bu fırsattan yararlanmasını isterler.

7. Para

Eğer çalışyorlarsa aldıkları maaş üzerinden ya da bilmem kimin kazandığı para aldığı araba giydiği elbise fiyatı, ne kadar paralarının olduğu, ne kadar para varsa o kadar mutluluk olduğu, bazen de paranın önemsizliği, sağlığın güzelliği vs.

9. Dersler ve Okul Muhabbetleri

Gerek mezun olsunlar, gerekse hala okuyor olsunlar. Mutlaka her muhabbetlerinde 'ben lisedeyken, ben üniversitedeyken' sözü geçer. Çalışkanlıklarından tembeliklerine, yaptıkları yaramazlıklardan, aldıkları övgülere kadar örnek verilecek bir anıları mutlaka mevcutu zira bu okul döneminde. Kim hangi derste daha başarılıymış, kim hangi sınavdan kaç almış, hangi öğretmen bekar ve yakışıklıymış. Kim arabayla gelmiş, kim servisle gitmiş. Kim okula gidiyorum diye sevgilisiyle buluşmuş.

10. Alışveriş

Kadınların en büyük hobileri alışveriş yapmaktır. Hiçbir zaman giyecek bir şeyleri yoktur. Bunun için bol bol mağaza gezmeye, sonra da aldıklarının ve gördüklerinin muhabbetini yapmaya bayılırlar. Aldıkları her malzeme, eşya, bir diğer kadını fazlasıyla ilgilendirir. Yeni aldıkları kahverengi ayakkabının rengi ile çantanın renk tonunu ya da yeni aldıkları oje ile rujun birlikteliğindeki seviyeyi konuşabilirler saatlerce. Aldıkları giysileri, nerden kaça ve kaç taksitle aldıklarını konuşurlar. O gömleğin kırmızısı var mı? o ayakkabının başka rengi var mı? Bu çok pahalı, bu çok güzelmiş, almalıyım, acaba diğer mağazada ucuzluk var mı? ve benzeri tüm soruları alışveriş esnasında ve aynı zamanda da kız arkadaşları ile biraraya geldiklerinde de anlatırlar. Şöyle dedim, buraya gittim, bu rengi de vardı vs.

11. Kuaför ve Saç Rengi Muhabbetleri

Kızıla dönmek, kumrala dönmek, platis sarısı, katlı kesim, kaç liraya kesim yaptırdıkları, hangi kuaförün çırağına değil de kendisinin emek verdiği, hangi kuaförün daha güzel kesim yapıp, fön çektiği, hangi kuaförün uygun olduğu, temiz olduğu, pis olduğu vs. Röflelerin, balyajların renk tonları konuşulur. "ay çok mu kızıl olmuş" "bu sarı adi mi durdu bende" "yok canım çok güzel böyle hafif küllü bir fındık kabuğu gibi hem çok yakışmış sana'' Kurusundan yağlısına, kısasından uzununa, sarısından karasına, düzünden dalgalısına ve kıvırcığına., yandan mı ayırsak ortadan mı, uzatsak mı kısaltsak mı, sabunla mı yıkasak şampuanla mı?..

12. Pasta -Yemek Tarifleri

Kim kimin bir önceki akşam ne yemek yediğini, misafiri geldiğinde ona neler sunduğu konusunda, ilgili kişiden daha bilgilidir neredeyse. En basitinden bir menemeni bile çok özenle, ince ince tarifini vererek birbirlerine anlatırlar. Bir yemeği hepsi ayrı çeşitlerde yapıyordur ve en güzel hali hangisi bunu da tartışırlar. Bir sonraki toplantı günü için yapılacak pastaların tarifleri dolanır dillerinde.

13. Özel Günler

Regl dönemlerini mutlak surette konuşurlar ki hangi pedi kullandıkları, hangi gün regl oldukları, kaç gün sürdüğü, kimin ne kadar sancılandığı, sancılandıklarında ne yaptıkları vs.

14. Diğer Kızlar

Muhabbet ortamında o an bulunmayan her kız diğer kız kapsamına girer ve mutlaka muhabbet konusudurlar. Olumlu ya da olumsuz olarak hemen her yönleriyle eleştirilir, konuşulurlar. Şu kız şununla çıkıyor, şu kızın çok çirkin manitası var ama çocuk zengin Bu kızın yüzü ne kadar bozulmuş, şu kızın basenleri ne kadar geniş. Kendi çirkin ama sevgilisi güzel. Suratsızın teki ama şansı var. Çok güzel bir kız ve çok güzel giyiniyor. Uzaaar gider.

15. Magazin

Hangi ünlü, kiminle, nerde, ne zaman ne yapmış, tıpkı bir magazin programı havasında detaylı olarak aralarında konuşurlar ve bunu yapmayı severler, yorumlar, eleştiriler yaparlar. Kim hangi gün hangi magazin programını izliyor mutlaka bilirler.

17. Diziler

Her kadın diğer arkadaşının hangi diziyi izlediğini mutlaka bilmek zorunda gibidir durum. Birisi ben akşam şu kanalda şu diziyi izledim, çok güzeldi, ayşe mehmet le ayrıldı, oğuz ile evlendi vs gibi belki de o diziyi hiç izlememiş bir diğer kadına içeriği çoktan alt yazı geçmiştir. Birbirlerine böyle aktarımları sürekli yaparlar. Hangi dizide ne olmuş birbirlerinden öğrenir ve hepsi izlemiş bile olsa 1 gün sonra ya da ilk buluştuklarında o diziden, dizinin kahramanlarından, senaryosundan muhabbet ederler.

18. Makyaj ve Parfüm

Bakım Saç ve vücut bakımıyla ilgili ne kadar krem, süt, bakım kompleksi hatta her nevi babaanne çözümlerini en ince ayrıntısına kadar konuşurlar. Kendi makyaj renk, markalarını konuşup bitirmeden, diğer kızlardan kimin ne denli güzel makyaj yaptığı, kimin hiç makyaj yapmadığı, kimin abarttığı vs konuşulur. Kim hangi parfümü kullanıyor mutlak surette sorulur. Nerden aldığı, ne kadara aldığı da es geçilmez.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep