Bir Kadını Tavlamanın En İyi 23 Yolu

Bir kızı tavlamak için girişilmiş eylemlerin bütünüdür. Bunun için öncelikle zeki kurnaz, çevik ve bir o kadar da süt dökmüş `kedi` olmalısınız. Sevimli olmayı gerektiren kimyasal tepkimelere kendinizi alıştırmalısınız. Bu yollar özellikle genç bekar erkeklerin rağbet edeceği, bir Brad Pitt olmayan erkeklerin işine yarayacak yollardır. Unutmayın; asıl başarı, `yakışıklı` olmakla `kız` tavlamak değildir. Asıl başarı, sempatik yada karizmatik bir erkeğin `kız` tavlamasıdır.

xanax

2. Net Konuşun ve Kararlı Olun.

Konuşmalarınız, vucut diliniz her yönünüz ile samimi ve net olun. Mışlı, muşlu konuşmayın, net bir şekilde konuşun. patronun siz olduğunu gösterin biraz. Masadan kalkma zamanına siz karar verin, siparişi siz verin, kızı takip etmeyin, arkasından bir yere giderken önden yürüyün. Aktif olun biraz. Karar veren ve uygulayan siz olun, kıza bir şey bırakmayın. Tabi odunluk da yapmayın, kıza da fikrini sorun.

3. Ona Küçük Sürprizler Yapın.

Özellikle ikinci kez görüşme şansınız varsa, O'na küçük sürprizleri yapmanız gerekir. Kadınlar çiçeği klişe bulur ama alınmadığında da dudaklarını bükerler. Alın bu güzel varlığa çiçek. Çünkü çiçek kadını besleyen bir şeydir.

4. O'na İlk Etapta Fazla Soru Sormayın.

Kadına, telefon ve vs. sormayın. Bırakın o anlatsın siz, soracağınızı sorun kadın zaten dökmeye yer arar. Dökülsün bir kızcağız rahatlasın, sonra siz bombardımana geçin ama fazla sıkmadan. Kendinizden bahsedin, nasıl bir işte çalışıyorsunuz vs. (kısacası hayatınızdan küçük kırıntılar atın ama fazla derine inmeyin, kadın gizemi sever çünkü). Eski ilişkileriniz ile ilgili soru sorar ise; yuvarlak cevap verin (klişe olmasın). Konuyu derhal değiştirin. O da değiştirmeye can atacaktır. Zira o şuandır, eskisi onu ilgilendirmez. Hazır gizemi yaratmışken açık vermeyin. Gizemi bol tutun, sempatik gülüşler kullanın.

6. Eğer Zenginseniz Paranızı Konuşturun.

Malum paranın açamayacağı kapı yok derler. Belki bir loto tutturmanız gerekebilir bunun için ama eğer paranız da olduğu halde bir kızı tavlayamıyorsanız lütfen şu önerimizi uygulayın; Modern bir cafeye gidin, masanın üstüne sigaranızı, araba anahtarınızı ve güneş gözlüğünüzü koyun (arabanız yoksa, olan birinden anahtarlarını rica edin). Bu andan sonra çevreyle iletişimi kesin, cep telefonunu çıkarın ve birileriyle mesajlaşıyormuş gibi yapın, mesajlaşacak kimse yoksa oyun oynayın farketmez. Garson geldiğinde havalı bir şeyler isteyin. Siparişin bekleme süresinde etrafınızı süzün ve gözünüze kestirdiğiniz bir güzellik varsa, O'na arada kaçamak bakışlar atın. Sipariş geldiğinde yavaş yavaş için, aceleniz yok. Bu süreçte hala etrafındaki kızların hiçbiri yanınıza gelip sizinle tanışmaya çalışmadıysa paşa paşa hesabı ödeyin, kalkın gidin ama bu eylemi birkaç gün sürdürün.

8. Emek Verin.

Bazen kadınlarla uğraşmanız gerekir. Ciddi ciddi emek harcamanız sabırlı olmanız gerekir. Onunla uğraşın. Tabi bunun da dozunu iyi ayarlamalısınız. Tatlı tatlı uğraşın. Hem bu sayede kadın sizin eğlenceli olduğunuzu düşünür, hem de siz sıkılmazsınız, güzel muhabbet döner. Ama yeri geldiği zaman da ciddi olmalısınız.

10. İlgi Alanı Neyse Ordan Vurun.

Bunu yaparken son derece doğal olmalısınız, Onu anladığınızı bilmesi gerekir. Kızla ortak ilgi alanlarını bulmanız sizin kız tavlamanızı kolaylaştıracak ve hızlandıracaktır. Ancak size tavsiyem gerçekten ilginiz olmadığı konularda sırf kız ilgi duyuyor diye yarım yamalak bilgilerle çok konuşmayın. Bu sizi biraz götürecek ama eninde sonunda rezil edecektir. Gerçekten ortak ilgi alanınız olan konularda onunla konuşun, paylaşın. Hem muhabbetiniz artacak hem de kızın gözündeki yeriniz yükselecektir.

11. Rekabet Yaratın.

Bazen bir kızı tava getirebilmek için öncelikle O'nu çok iyi tanımanız gerekir. O'nun arkadaşlarını tanımak lazım. hatta ona teklif ederken arkadaşı varsa ona da asılmalısınız ki, o zaman kıymetiniz % 700 artar. bir de talip olunan kızın asıldığınız arkadaşı çirkin ve kolay bir av olmalıdır. Gözü kör olası rekabet.. Bütün onda.

12. Değerli Olduğunu Hissettirin.

O'na sahip çıkmalısınız. Yeri geldiğinde kapısını ondan önce siz açın, oturacağı zaman sandalyesini çekin.

13. Zekice Esprilerle İğneleyin.

Cem yılmaz esprileri iticidir. Rahatsız olan bir hemcinsiniz tarafından tartaklanmak istemezsiniz. Bırakın o esprileri sahibi yapsın. Saçma, basit espriler yapan kişi, bırakın kadını, her insanı hayattan soğutur.böyle kişiler her laftan bir şey çıkarabilme potansiyelindedirler. Ve o laf ağızlarından çıktıktan sonra vursanız, sövseniz veyahut da saysanız hiçbir şey farketmeyecektir. Onlar o salak gülümsemelerini yapacaklardır. Kadınlar zeki ve özgün espriler yapan erkeklerden çok hoşlanır ve onlara göre bu durum bir zeka parıltısıdır.

14. Farklı Bir Özelliğiniz İle Dikkatini Çekin.

Bazı kadınlar ağırbaşlı erkeklerden fazlasıyla hoşlanır. Eğer kafanızdaki kadın böyle bir yapıya sahipse çenenizin dozunda çalışması lazımdır. Yani nabza göre şerbet vermelisiniz. Gizemli olun mesela.Kızla konuşurken ara sıra "bunu kimseye anlatmadım, kimse bilmiyor, özel nedenlerim var vs.." demeniz yeterlidir gizemli görünmeniz için.

15. Kariyer Sahibi ve Başarılı Olun.

Şayet arabanız varsa, fiyakalı bir işiniz ya da bölümünüz varsa, iyi derecede paranız varsa, sınırsız kredi kartınız varsa, bu kız tavlama işi bazen uğraş vermeden kolayca olacaktır. Ki tüm bunların yolu da başarılı bir insan olmanızdan geçer.

16. Ne İstiyorsa Tam Tersini Yapın.

O'na nadiren istediğini verin ama genelde istediğini vermeyin.

18. Etkili Konuşmayı Bilin.

Bazen bir kadını tavlayabilmenin en iyi yolu çenesiz olmaktır. Dilin sosyal hayattaki diksiyonel faaliyeti yadsınamayacak kadar önemlidir. Ağzınız olabildiğince laf yapsın ve karşı taraf düşünmeye fırsat bırakmadan, tereddüte düşecek zaman buldurmadan sürekli konuşun. Mutlaka beden dilini öğrenin, elinizi ve mimiklerinizi kullanmayı öğrenin.

19. Doğal, Dürüst ve Samimi Olun.

Doğal insanlar genellikle çok sevilirler. Çünkü doğal insanların yanında insanlar kendilerini rahat hissederler.kadın seçen taraftır. Eğer seçtiyse, siz ona yönelirken tav olmuşçasına bir role bürünür belki. Belki naz niyaz yapar; ya da "neden siz?"i açıklayacak bir şeyler bulur. Aslında neticeyi veren, sizin tavlama metodlarınız değil kadınınızın gönlüdür.

20. Eğlenceli Olun.

O'nu güldürebilmeyi başarmalısınız. Komik olduğunuz için komik olmak değildir kız tavlamak için gereken. Komik olmadığınız halde komik olabilmektir. Komiklikten kasıt şaklabanlık değil espri yapabilme yeteneğidir burada mevzu bahis.

21. Doğru Zamanda, Doğru Yerde, Doğru Kişi Olun.

Beğendiğiniz bir kızı durdurup; 'Pardon, geçerken sizi gördüm, aslında bir market alışverişi için gelmiştim ama sizinle tanışmalıydım..'' diye bir muhabbete girin. Yeter ki zaman ve mekan uygun olsun ve siz o an en doğru kılığınıza bürünün. Kadın aptalsa iltifata boğun, akıllıysa yakın olmak için uzak durun.

22. O'nun Zor Zamanında Yanında Olun.

Zor zamanlar, gerçek arkadaşla ne idüğü belirsiz (fake) arkadaşı ayırma zamanlarıdır. hayatın insana okkalı bir tokadı değil, sırtında patlayan pençesidir. İnsanın başına ne zaman gelse, kendini sorgulatır, kendini suçlamasına neden olur. İşte tam da bu anlarda o'nun yanında olarak desteğinizi maddi ya da manevi olarak sunmanız sizi öne taşır.

23. Giyiminize ve Kokunuza Dikkat Edin.

Kıyafet ve koku için ucuz pahalı ayrımı değil bahsettiğimiz şey. Özellikle temiz - kirli , kokusuz - kokulu, uyumsuz - uyumlu ayrımıdır. Temiz ve uyumlu giyinin, mutlaka güzel bir parfümkullanın. Kadınlar parfüm kullanan erkekleri beğenir. Erkeği beğenmese de en azından 'parfümü çok güzel kokuyor' diye düşünür.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep