Şişe Kapatma Makinası

Şişe kapatma makinası ile farklı türde olan cam şişe, pet şişe ve kavanoz gibi kapların kapatma işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

renasmakina

Şişe kapatma makinası ile farklı türde olan cam şişe, pet şişe ve kavanoz gibi kapların kapatma işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Farklı boyutlara sahip cam şişe, pet şişe ve kavanozların kapak kapatma işlemini şişe kapatma makinaları kapatabilirsiniz. Şişe kapatma makinalarında vidalı kapak, triger sprey kapak, gagalı kapak, esans kapak, krem kapak, losyon kapak vs. kapak türleri kapatılabilmektedir. Küçük, orta ve büyük işletmeler imalatını gerçekleştirdiği ürünleri el ile kapatmaya göre daha seri ve verimlidir. Seri üretimlerde zamandan tasarruf sağlayarak daha fazla ürünün kapatılmasını sağlamak için şişe kapatma makinalarını kullanabilirsiniz. 


Kapak kapatma makinası fonksiyonel özelliklere sahip olmalıdır. Almış olduğunuz makine ile farklı türdeki şişelerin kapatılmasını sağlamalısınız. Aksi takdirde her ürün çeşidi için ayrı makine almak zorunda kalırsınız. Buda sizin için ekstra maliyet demektir. Renas makine kapak kapatma makinalarının bazı modellerinde ürün tipine göre kontrol panelinden seçim yaparak istenilen türdeki ürünün kapak kapatma işlemini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kapak kapatma makinasının kontrol paneli üzerinden kapak sıkma zamanını, diş sayısını, ürün adedini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca tüm gün boyunca kaç adet ürün kapatıldığını öğrenmek içinde kontrol panelini kullanabilirsiniz. 

Kapatma makinası tam otomatik ve manuel olarak makinanın özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Manuel şişe kapatma makinası daha çok küçük işletmeler ve evde kapatma işlemi yapacak kişiler tarafından tercih edilmektedir. Çünkü manuel kapatma makinalarında ürünleri tek tek kendiniz elinize alarak kapatırsınız. Zaman bakımından otomatik makinalara göre daha yavaş ilerler. Ancak el ile sıkmaya göre daha iyi sonuçlar elde edeceğinizi söyleyebiliriz. Tam otomatik kapak kapatma makinalarında ise ürünler bant üzerinden geçerek sıkma bölümüne gelir. İnsan gücüne ihtiyaç duymayan bazı kapatma makinası modellerinde kapak kapatılması gereken şişe veya kavanoz hazneye gelerek otomatik olarak kapatılmaktadır. 

Şişe kapatma makinası ile kapak genişliği 10mm ile 50mm, 20mm ile 100mm arasında değişen tüm kapak türlerinin kapatılmasını hızı bir şekilde yapabilirsiniz. 7cm ile 50cm yüksekliğine sahip şişelerin kapak kapatma işlemini yapan Renas Makine şişe kapatma makinalarından özel bir boyutta şişe kapatmak isterseniz firma ile görüşerek özel üretim talebinde bulunabilirsiniz. Düşük güç tüketimi ile çalışan şişe kapatma makinaları 100W gibi bir enerji harcamaktadır. 

Renas Makina kapatma makinaları arasında yer alan şişe kapatma makinaları tamamen yerli üretim olup firmamızın güvencesi altında imalatı gerçekleşerek satışa sunulmaktadır. Makine satışı gerçekleştikten sonra ihtiyacınız olan teknik parça ihtiyaçlarınızı yine firmamızdan karşılayabilirsiniz. Uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz makinalarınız için özel özellik eklemesi yapabilirsiniz. Şişe kapak kapatma makinası ve diğer makine modellerimiz hakkında bilgi almak için 0 (216) 470 83 74 numaradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak : http://www.renasmakina.com/kapatma-makinalari

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep

Mutlu Olmanın Aslında Hiç de Zor Olmadığının 10 İşareti