Tam Otomatik ve Yarı Otomatik Dolum Makinaları

Dolum makinası, sıvı, toz, granül, taneli ürünler ve yoğun visko siteli ürünlerin belirli ölçeklerdeki kaplara doldurulabilmesi için üretilen makine çeşitleridir.

renasmakina

Dolum makinası, sıvı, toz, granül, taneli ürünler ve yoğun visko siteli ürünlerin belirli ölçeklerdeki kaplara doldurulabilmesi için üretilen makine çeşitleridir. Doldurulan ürünlerin özelliklerine göre farklı dolum makinası çeşitleri; çuval dolum makinaları, granül dolum makinaları, krem ve macun dolum makinaları, sıvı dolum makinaları, terazili dolum makinaları ve toz dolum makinalarıdır. Renas dolum makinalarını, makinanın çalışma performansına ve teknik özelliklerine göre tam otomatik dolum makinası ve yarı otomatik dolum makinası olarak iki farklı modelde bulabilirsiniz.


Renas Makina’nın dolum makinaları yüksek teknoloji özellikler ile donatılmıştır. Dolum makinası çeşitlerinde bulunan Flanslı ferrule sistemi ile makinanınızı teknik ekipmana gerek duymadan kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Makine üretimleri sırasında anti bakteriyel conta kullanılması ve makine yüzeylerinin paslanmak çelikten üretilmesi doldurma işlemlerinde maksimum hijyen sağlamaktadır. Dolum makinalarının çalışma performansını etkileyen tam otomatik ve yarı otomatik makina çeşitleri bulunmaktadır.

Tam otomatik dolum makinası çeşitleri arasında çuval, granül, krem ve macun, sıvı, toz ve terazili dolum makinaları mevcuttur. Tam otomatik çuval dolum makinası ve granül dolum makinası dakikada 40ın üzerinde çuval dolumu gerçekleştirebilmektedir. Yarı otomatik çuval dolum makinaları ve granül dolum makinalarında ise bu oran dakikada 10 – 40 çuval olarak değişmektedir. Tam otomatik dolum makinaları doldurma işlemleri sırasında yüksek verim ile çalışarak işlemlerin hızını arttırmaktadır.

Tam otomatik dolum makinası ile yarı otomatik sıvı dolum makinası teknik özellikleri olan çalışma aralığı, dolum kapasitesi, güç tüketimi ve voltajına göre farklılık göstermektedir. Dolum makinaları genellikle düşük güç tüketimine sahip olduğundan dolayı sanayi ceyranı kullanmanıza gerek yoktur. Renas dolum makinalarının detaylı özelliklerini ürün içerisinde yer alan ürün özellikleri bölümünden inceleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.renasmakina.com/dolum-makinalari


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep