Sıcak Satış Nedir?

Sıcak` satış, günümüzde yaygın olarak kullanılan satıcı ve alıcının birebir sahada görüşme sağladığı satış sistemidir.

salesplus

Sıcak satış, günümüzde yaygın olarak kullanılan satıcı ve alıcının birebir sahada görüşme sağladığı satış sistemidir. Sıcak satış sisteminde saha satış personeli yanında bulunan mobil cihaz veya online bir ortam üzerinden ürün sunumunu yaparak satış işlemlerini gerçekleştirmektedir. Saha satış personelinin anlık olarak ürün bilgilerine erişebilmesi ve güncel verileri müşterisi ile paylaşabilmesi satış sürecini verimli hale getirecektir. Sıcak satışta saha satış personelinin verimliliğini arttıracak yazılımlar ve sistemler geliştirilmektedir. Sektör veya ürün fark etmeksizin sıcak satış programlarını kullanarak hedef müşteri kitlenizi doğru ve hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.


Neden Sıcak Satış?

Sıcak satış süreklilik arz eden bir sistem olduğu için müşteriniz ile irtibatınız kesilmez. Merkezin size belirlemiş olduğu plan doğrultusunda müşterilerle düzenli aralıklarla görüşme sağlanır. Sürekli ve düzenli olarak işleyen ziyaretler müşterilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. İstikrarlı bir şekilde ilerleyen süreçleriniz müşteri potansiyelinizi arttıracak yeni müşteriler kazandıracaktır. Saygı çerçevesinde ilerleyen planları mutlu saha satış personelini beraberinde getirecek ve müşteri memnuniyetini arttıracaktır. Saha satış personelinin ve müşterilerin yönetimini gerçekleştirmenize imkan sağlayan sıcak satış programı ile karmaşık planlarında kaybolmayın.

Sıcak Satış Programlarının Bizlere Sunduğu Avantajlar

Sahadaki personel için satış esnasında verilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilmesi çok önemlidir. Müşteri ile birebir görüşme sağladığı için müşteri isteklerini o anda gerçekleştirmesi gereklidir. Şöyle açıklayayım; Müşteriniz bir X ürününüzü daha önce hiç kullanmamış ve sizden bir açıklama bekliyor. Saha satış personeli saha satış programı üzerinden seçili ürünü açarak detaylı bir sunumu saniyeler içerisinde oluşturabilirsiniz. Ürün fotoğrafları, ürün videoları ve ürün stok bilgisi gibi ürün özellikleri ile zenginleştirilmiş bir sunum her müşteriyi mutlu edecektir.

Müşterini analizleri ile ödeme gücünü belirlediğiniz müşterilerinize uygun ödeme planları çıkarabilirsiniz. Saha satış otomasyonunuzda entegre edilmiş sanal pos desteğinden yararlanarak müşterilerinize bankaların sunduğu avantajları sunarak ödeme kolaylığı sağlayabilirsiniz. Sunmuş olduğunuz çoklu ödeme şekilleri ile müşterinizi başka kaynaklara yöneltmeden rakiplerinize fırsat vermemiş olursunuz.

Sales Plus’ın geliştirmiş olduğu sıcak satış programı ile rakiplerinizden daha hızlı ve önce davranarak pazardan pay alma yarışında her zaman ön sıralarda yerinizi alın. Sizde rakiplerinizden bir adım önde olmak ve verimliliğinizi arttırmak için info@salesplus.com.tr mail adresi üzerinden veya 444 8 123 telefon numarasından bizi arayabilirsiniz.


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep