Başkan Dündar Aşevi’nde Yemek Dağıttı: O Anlardan 3 Kare

Ramazan ayında sevginin, bereketin, birlik ve beraberliğin bir arada olduğu iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, orucunu ilçe halkıyla birlikte hep bir ağızdan dualar ederek açıyor.

SelimCan

Osmangazi Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam yaklaşık bin 500 kişiye iftar yemeği verilen Eskici Mehmed Dede Aşevi’ne giden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, iftar yemeği dağıtıp, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İhtiyaç sahipleri için yılın 365 günü yemek pişirilip dağıtılan aşevine, ailesiyle birlikte gelen Başkan Dündar, aynı sofra etrafında toplandığı vatandaşlarla ekmeğini bölüşüp, suyunu paylaşarak orucunu açtı.

Ramazan ayında her akşam farklı bir noktada vatandaşlarla bir araya gelerek, kaynaşmanın ve paylaşmanın keyfini yaşadıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Eskici Mehmed Dede Aşevi’nde vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açtık. Burası yılın her günü açık ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yemek dağıtılıyor. Ramazan ayı dolayısıyla daha hareketli ve bereketli oluyor. Osmangazi Belediyesi olarak bizlerin de katkılarıyla burada her gün bin 500 vatandaşımıza iftar yemeği veriliyor. Vatandaşlarımızın da ilgisi ve desteği oldukça fazla” dedi.

Başkan Dündar, Ramazan ayında 5 farklı noktada her gün iftar yemeği dağıttıklarını belirterek, “Osmangazi Belediyesi olarak Eskici Mehmed Dede Aşevi, Soğanlı Kültür Merkezi, Elmasbahçeler Kültür Merkezi, Sakarya Kimsesizler Evi ve Somuncu Baba Evi olmak üzere 5 farklı noktada her gün 2 bin 500 vatandaşımız için iftar yemeği dağıtıyoruz. Ramazan ayı süresince 90 bin vatandaşımızla iftar yapmayı planlıyoruz. Ayrıca Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Somuncu Baba Gönül Fırını’nda her gün 8 bin ekmek üreterek ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıyoruz. Paylaşma, yardımlaşma ve birlikte olma ayı olan Ramazan’ın tüm İslam alemi adına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.Teravih namazını her akşam farklı bir camide kılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Eskici Mehmed Dede Aşevi’nde iftar yaptıktan sonra Emir Sultan Camii’nde namazını eda etti. Namaz çıkışı cami cemaati ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Dündar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep