GRANÜL PAKETLEME MAKİNASI

ranül paketleme makinası taneli yapıdaki, toz haldeki ürünlerin istenilen ambalajlar içerisine doldurulup, paketlenmesine yarayan makine çeşididir. Granül paketleme makinaları sayesinde gıda ürünleri, `hayvan` yemleri, zirai ilaçlar, sporcu takviye besinleri ve benzeri birçok farklı yapıdaki ürünün paketlenmesi sağlanabilmektedir.

renasmakina

Granül paketleme makinası taneli yapıdaki, toz haldeki ürünlerin istenilen ambalajlar içerisine doldurulup, paketlenmesine yarayan makine çeşididir. Granül paketleme makinaları sayesinde gıda ürünleri, hayvan yemleri, zirai ilaçlar, sporcu takviye besinleri ve benzeri birçok farklı yapıdaki ürünün paketlenmesi sağlanabilmektedir. Granül paketleme makina çeşitleri içerisinde tam otomatik granül paketleme makinası ve tam otomatik çift kafalı granül paketleme makinası gibi farklı modeller yer almaktadır. Granül paketleme makinaları gıda, tarım hayvancılık, kimya plastik deterjan ve benzeri farklı sektörlerinde kullanılabilmektedir.



Granül paketleme makinası için istenildiği takdirde makinaya kodlama cihazı entegre edilebilmektedir. Bu sayede paketleme işlemleri esnasında her ürüne lot numarası, son kullanma tarihi, üretim tarihi ve benzeri bilgiler otomatik olarak eklenebilmektedir. Yine istenildiği takdirde granül paketleme makinalarına ayarlanabilir özellikte kesme bıçağı eklenebilmektedir. Böylelikle farklı uzunluktaki ambalaj çeşitlerinde rahatlıkla çalışma yürütmek mümkün hale gelmektedir. Granül paketleme makinası modellerinin hepsinde, makinanın ürüne temas eden veya etmen tüm yüzey bölgeleri paslanmaz krom malzemeden üretilmektedir. Bu sayede her zaman ürün paketleme işlemleri, kullanıcının istediği hijyen koşulları çerçevesinde yapılabilmektedir.



Granül paketleme makinası çeşitleri kolay kullanıma sahip PLC kontrol ekranına sahip olmaktadır. Bu kontrol ekranı sayesinde çalışılan ürüne göre makinanın dolum gramajı, ambalaj uzunluğu, çalışma hızı, üretim miktarı gibi bilgiler kolay ve hızlı bir şekilde kontrol edilebilmektedir. Ayrıca granül paketleme makinalarında step ve servo motorları yer almaktadır. Bu motorlar sayesinde paketleme işlemlerinde ambalaj firesi vermeden çalışılabilmektedir. Ayrıca bu motor sayesinde pozisyonlandırılmış durma fonksiyonu ile ambalajların duruş ve başlama konumları rahatlıkla yapılabilmektedir. 


Granül paketleme makinaları gelişmiş teknoloji sayesinde manuel müdahale gerektirmemektedir. Ayrıca yapılacak ayarlamalar için uzun süreler harcamaya gerek duyulmamaktadır. Granül paketleme makinalarında yer alan hassas fotosel sistemi sayesinde baskılı olan ürünlerde de rahatlıkla çalışabilmektedir. Granül paketleme makinaları derecesi ayarlanabilir yapıştırma çenelerine sahiptir. Bu özellik sayesinde ince veya kalın birçok farklı ambalaj çeşidinde paketleme işlemi yapılabilmektedir.


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep