Rusların Birbirinden İlginç 12 Özelliği

Ruslar her `zaman` anlaşılması zor bir millet olmuşardır. En anlaşılmazlarını derledim. Şöyle buyurun;

Scott Adkins

1. Alkol Tüketimi

Ruslar her fırsatta alkol tüketirler. Bir ara sokaklarda içmek yasaklanmıştı ancak bu yasağa uyanlar yok denecek kadar az. Sabahları işe giderken bile bira içerler ve bu çok normal bir olaydır, birayı alkol olarak bile değerlendirmiyorlar. Mezar başında bile içerler ve bu ölüye saygı ve yakınlarının acısını paylaşma anlamına gelir. Rusyada yaşanan erken ölümler aşırı alkol ve özellikle vodka tüketiminden ortaya çıktığı açıklandı.

2. Genç Dul Kadınlar

20’li yaşlarda boşanmış yada kocası tarafından terk edilmiş ama çocuğu olan kadın sıkça rastlanan durumdur. Rus erkekleri alkolik olduğu ve evlerine hayırları olmadığından dolayı bir çok rus kadını için bu durum kaçınılmazdır.

3. Her Araç Ticari Taksi

Her araba aslında ticari taksidir. Taksiye bineceğiniz zaman yola çıkıp elinizi kaldırıyorsunuz ve arabalar duruyor. Gideceğiniz yere adam gitmek isterse pazarlık ediyorsunuz. İllaki ticari amaçla araba kullanmasına gerek yok. Eğer yolunun üzerindeyse gideceğiniz yer, götüreyim biraz para kazanmış olurum diye de durabilirler.

4. Boş İçki Şişesi

Boş şişeyi masada bırakmazlar. Masanın altına koyarlar. Boş kadehle kadeh tokuşturmazlar ve tokuşturduktan sonra yudum almadan masaya koymamanız lazım çünkü Ruslara göre büyük bir ayıp.

5. Rüşvet

Ruslara göre aslında hem iyi hemde kötü. Kötü olmasının sebebi her yerde haraç verir gibi rüşvet vermeniz gerekiyor. İyi olması da her işinizi rüşvetle halledebiliyor olmanız.

6. Araba Yıkama Yasağı

Dışarıda araba yıkamak yasak. Araba yıkama yerlerinde yıkamanız gerekir. Rus insanı da üşengeç olduğu için genelde arabaları çamur içinde olur. Kışın araba yıkayacaksanız antifirizli su kullanmanız lazım yoksa arabanızın her yeri donabilir.

7. Bar

Bara giderken özellikle bayanlar çizmeyle giderler. Vestiyere montlarıyla beraber çizmeleri de bırakıp yanlarında getirdikleri ciks ayakkabılarla içeri girerler. Malum -20ye kadar yolu var memleketin.

8. Selamlaşma

Ruslar selamlaşırken bir kere öpüşürler. Türklerde ve bir çok başka toplumda var olan iki yanaktan öpme alışkanlığı sizde de varsa bir Rusla öpüşürken ikinci yanaktan öpme girişiminiz sonuçsuz kalabilir.

9. Kadın Kamyon ve Otobüs Şoförleri

Kamyon ve otobüs şoförlerinin kadın olması gayet normal. Kadın sayısı çok olduğundan her türlü işte çalışan kadın görebilirsiniz.

10. Görünüş

Bir Rus kadını -30 derecede bile şapka takmaktansa saçlarının donmasını tercih edebilir. Bir rus kadını için dış görünüş her şeyden daha önemlidir ve asla görüntülerinden taviz vermek istemezler.

11. Yüzmek

Ruslar – kaç derece olursa olsun mayosunu yada bikinisini giyip karın içinde kaybolmuş kumsaldan koşarak denize atlayıp yüzebilirler. Soğuğa karşı çok dirençlidirler.

12. Kavga

Aslında bu madde de alkolle bağlantılıdır. Ayakta duramazlar ama sürekli kavga ederler. Birbirlerine yumruk ve tekme atarken sürekli yerlere düşerler. En sonunda birbirlerini tuttuklarında dakikalarca yerlerde yuvarlanırlar. Ayık kafalısının da çok farkı yoktur.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep