news
Puanı : 9305.26
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • 2013 MTV Europe Müzik Ödülleri'ne Miley Cyrus Damgası

    MTV `Avrupa` `Müzik` Ödülleri, Amsterdam’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.En İyi `Kadın` Şarkıcı ödülüne layık görülen `Katy Perry,` rengarenk kumaşlarla yaptığı `sahne` şovuyla büyük beğeni topladı. Kanadalı genç şarkıcı `Justin Bieber` de geceden En İyi `Erkek` Şarkıcı ödülü ile ayrıldı. Görkemli törende Robin Thicke, `Miley Cyrus` ve Redfoo’nun da aralarında bulunduğu sanatçılar `sahne` aldı. Gecenin en çok konuşulan ismi ise daha önce de çeşitli skandallara imza atan `Miley Cyrus` oldu. En İyi Video Ödülü’nü almak için sahneye davet edilen Cyrus, çantasından çıkardığı esrarı izleyicilerin önünde içti.

    12.11.2013 13:06
  • Ülke Ülke En Güzel 15 Hostes

    Bağımsız bir araştırma kuruluşunca seçilen ve kamuoyuna duyurulan araştırmaya göre dünyadaki en güzel 15 yine tanınmış havayollarından çıktı. Listede Türkiye'den de bir hostesimiz yer almakta.

    11.11.2013 15:44
  • Bunlar İnsan mı Hayvan mı? Şaşırtıcı 11 Kare.

    Ünlü fotoğrafçı Miguel Vallinas'ın çalışmasını görenler gözlerine inanamıyorlar. Sanatçıların çalışmasında `insan` kıyafetlerine bürünmüş hayvanları görenler birbirine "Acaba `hayvan` modası olsa nasıl olurdu" demekten kendilerini alamıyorlar.

    11.11.2013 15:04
  • Sevimli Köpek Dişlek'in 8 Tatlı Hali

    İngiltere'nin Bristol kentinde yaşayan Johnson ailesinin daha yavruyken bir kilise önünde bulup sahiplendiği ve adını Dişlek (Toothy) koydukları sevimli `köpek` görenleri kendisine hayran bırakıyor.

    11.11.2013 14:49
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.