mehmetyavuzzz
Puanı : 1022.05
write, curiosity

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Ev sahibi olmak hayal oldu: Kiracı oranı 10 yılda yüzde 6,5 arttı

    `Ev` sahibi `olmak` hayal oldu: Kiracı oranı 10 ... TÜİK verilerine göre, son 10 yılda kiracı oranı yüzde 6,5 artarak 2023 yılında yüzde 27,8'e yükseldi. Bu durum, konut satın alma olanaklarının zorlaştığını ve birçok vatandaşın kirada yaşamak zorunda kaldığını gösteriyor.

    16.04.2024 14:15
  • TARİHİ YARIMADA’DA RAMAZAN

    İstanbul’un kalbi konumunda olan Sultanahmet, şehirdeki en turistik ve en önemli tarihi ve turistik yerlere `ev` sahipliği yapmasıyla seviliyor. Şehrin en yoğun turist trafiğine sahip olan yeri de burası. Sultanahmet Camii, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı ve Topkapı Sarayı gibi dünyaca ünlü simge yapıların hepsini Sultanahmet’te görebilirsiniz. Sultanahmet’te gezilecek yerler tabii ki bu dört ünlü yer i

    14.04.2023 14:23
  • Prof. Dr Ahmet Ercan Kimdir, Mesleği Ne? Ahmet Ercan Neden Gözaltına Alındı?

    Ünlü deprem bilimci Prof. Dr. Ahmet Ercan, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Ünlü isim, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrasında çeşitli `haber` kanallarında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sadece `televizyon` kanallarından değil, `sosyal medya` üzerinden de vatandaşları bilgilendiriyor. Ahmet Ercan'ın hayatı ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

    01.03.2023 15:55
  • Uzmanlar Açıkladı: Çocukların Yüzde 20'sinden Fazlası Düzensiz Yeme Belirtileri Gösteriyor!

    Küresel yeme bozukluğu istatistikleri 2023 yılında yüzde 3,4'ten yüzde 7,8'e yükseldi ne yazık ki. `Sağlık` için oldukça büyük risk teşkil eden bu `sağlık` probleminin yeni yapılan bir araştırmaya göre çocuklarda da çok sık görüldüğü keşfedildi. Araştırmanın detaylarına gelin bir bakalım.

    23.02.2023 16:02
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.