2.988 gösterim
16,00 viral puan

Hürriyet Daily News 15 Temmuz'a Gölge Düşürme Peşinde

Hürriyet'in İngilizce yayın yapan haber portalı, 43 gazetecinin FETÖ'den tutuklanmasını öne çıkardı.
CanOlgan 15.08.2016 saat 11:10
  1. 15 Temmuz darbe girişiminde 250'nin üzerinde insan hayatını kaybederken, bin 500 kişi de yaralanmış, TBMM ve bir çok devlet kurumu darbecilerce bombalanmış, buna rağmen büyük bir kaos, milletin fedakarlığı sayesinde önlenmişti.

    Önce TRT, sonra da CNN Türk darbeci askerlerce basılmış, ardından halkın ve polisin gayretleriyle kurtarılmıştı.

    Tüm bu yaşananların ardından, FETÖ'yle ilişkisi olan ve darbe girişimine dolaylı da olsa destek sağlayan, aralarında gazetecilerin de olduğu bir çok şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

    Ancak Hürriyet'in İngilizce yayın yapan portalı Hurriyet Daily News, 15 Temmuz gecesi kendi kanalları CNN Türk'ün basılmasını unutmuşçasına, tutuklanan 43 gazeteciyi öne çıkarmayı uygun gördü.

    Portal, FETÖ'den tutuklanan Zaman gazetesi eski muhabiri Ayşenur Parıldak'ı da sayfasına taşıdı.

    Parıldak, 2 yıl önce sosyal medya hesabı Twitter'dan Meclis'te çekildiği bir fotoğrafının altına "Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu. Fotoğrafa iyi bakın, bir dahakine ne amaçla geliriz, bilinmez" notunu düşmüştü.
  • Şu an haberi okuyan: 1 kişi var
  • Facebook: 3 gösterim

  • Toplam Viral: 15 gösterim
  • Toplam Seed: 185 gösterim
  • Toplam Direkt: 2.788 gösterim
  • Viral Puan: 16,15