3.538 gösterim
10,00 viral puan

3 Polisi Şehit Etti, Cenazesi Camiye Sokulmadı

Şanlıurfa'da 3 polisi şehit ettikten sonra polisle girdiği çatışmada ölen Hüseyin Doğukan Erdoğan'ın cenazesi camiye sokulmadı.
CanOlgan 13.07.2016 saat 09:59
  1. Şanlıurfa'da 3 polisi şehit ettikten sonra polisle girdiği çatışmada ölen emekli uzman çavuşun oğlu Hüseyin Doğukan Erdoğan, memleketi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde toprağa verildi.

    Cami cemaati cenaze namazının camide kılınmasını istemeyince, Erdoğan'ın cenazesi mezarlıktaki bir duvarın üzerinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

    Şanlıurfa'da dün meydana gelen olayda, annesi ile birlikte şehirler arası otobüs terminalinde meydana gelen olayda, üst aramasına karşı çıkan emekli uzman çavuşun oğlu 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan, babasının silahı ile polislere saldırmış ve 3 polisi şehit etmişti. Olayın ardından kaçan Erdoğan, polisler ile girdiği çatışmada 3 polisi yaraladıktan sonra öldürülmüştü.

    Sivil bir araçla camiye götürülmek istenen Erdoğan'ın cenazesine, cami cemaati tepki gösterince, cenaze camiye alınmadan doğrudan mezarlığa götürüldü. Cenazenin, mezarlık görevlilerinin kazma ve kürekleri götürmesinden dolayı araç içerisinde bekletildiği de öğrenildi. Öğle namazına müteakip, mezarlıkta, mahalle imamının önderliğinde kılınan Erdoğan'ın cenazesi, battaniye içinde toprağa verildi.

  • Şu an haberi okuyan: 1 kişi var
  • Facebook: 1 gösterim

  • Toplam Viral: 18 gösterim
  • Toplam Seed: 350 gösterim
  • Toplam Direkt: 3.170 gösterim
  • Viral Puan: 10,11