Terbiyesizceymiş Gibi Görünen, Ancak Cevabı Gayet Masum Olan 13 Bilmece - Haberself - Türkiye nin Viral Haber Merkezi
Sesli Güldüm
633.938 gösterim
19,99 viral puan
ahaha Türk Malı

Terbiyesizceymiş Gibi Görünen, Ancak Cevabı Gayet Masum Olan 13 Bilmece

Çocukluğumuzda bunları birbirimize sorarken kıkır kıkır gülerdik. Aklımızda sürekli erotik çağrışımlar belirirdi. Cevabı bilmiyorsak öğrendiğimizde çok eğlenirdik. İşte, ilk bakışta erotik durup da içi fesat olanların ters anlayacağı bilmeceler.
jakumetsu 25.08.2014 saat 15:16
  1. 1. "Annen Açar, Baban Sokar"

    Cevap:Ceket
  2. 2. "Kafası Yuvarlak, Beli İnce; Hoşuna Girer Ağzına Girince"

    Cevap: Kaşık
  3. 3. "Yassı Yatar, Uzun Sürter. Arlarında Bir İş Biter"

    Cevap: Oklava ve hamur
  4. 4. "Yazın Yersin Yaşını, Kışın Yersin Başını"

    Cevap: Soğan
  5. 5. "Girerken Sert, Çıkarken yumuşak Olan Şey"

    Cevap: Çaya batırılmış bisküvi.
  6. 6. "Parlaktır Kel Başı, Gelip Gittikçe Akar Yaşı"

    Cevap: Dolma kalem
  7. 7. "Soktum doldu, Çektim Soldu"

    Cevap: Çorap
  8. 8. "Ağzına Girer Kıllı Kıllı"

    Cevap: Diş Fırçası
  9. 9. "Oturdum Önüne, Uydurdum Deliğine"

    Cevap: Anahtar
  10. 10. "Gel Bize, Koyayım ... 'ne"

    Cevap: Minder
  11. 11. "Kıllıdır Sarkar, Okşayınca Kalkar"

    Cevap: Kedi kuyruğu
  12. 12. "Dört Ayaklı, ... 'e Meraklı"

    Cevap: Sandalye
  13. 13. "Kıllı Ağzını Açtı, Kılsız İçine Kaçtı"

    Cevap: Çorap
  • Şu an haberi okuyan: 1 kişi var
  • Facebook: 261.248 gösterim
  • Twitter: 2.465 gösterim
  • İnci Sözlük: 6 gösterim
  • Sözlükspot: 6 gösterim

  • Toplam Viral: 426.304 gösterim
  • Toplam Seed: 31.705 gösterim
  • Toplam Direkt: 175.929 gösterim
  • Viral Puan: 19,99