cazicazi
Puanı : 39257.33
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Soğuk Denilince Akla Gelen Yerlerden İçinizi Üşütecek 12 Kare

    `Kar` elbette herkes tarafından sevilen en güzel yağışlardan biri. Verdiği görüntüsü itibariyle, eğlenceli yanlarıyla beklenen ve özlenen bir şeydir. Ama konu `soğuk` olunca bu düşünceler bir kenara bırakılıyor.

    02.11.2014 14:40
  • 'Yapma Be Abi!' Kıvamında Abi Sözcüğünün Dile Geldiği 26 Şaşkın Hali

    Abi denilince akla binbir türlü şey geliyor aslında. Ama abi öyle bir sözcük ki hayatımızın her alanında kullandığımız, zihnimize yer etmiş bir kurtarıcı adeta.

    31.10.2014 22:00
  • Zengin Olma Merakının İnsanları Değiştirdiğinin Kanıtı Niteliğinde ki 12 Fotoğraf

    İnsanlar genci yaşlısı `ilginç` bir şekilde parayı bulduğunda büyük bir `değişim` gösteriyorlar. Bunun asıl sebebi her geçen gün artan lüks sevdası mıdır? Yoksa gösteriş meraklılığı mı?

    31.10.2014 16:18
  • Bu İsimler Bir Efsane: Türkiye'deki 12 Şehrin İsimlerinin Hikayesi

    Türkiye her köşesiyle bir cennet. Bu cennet ülkede bulunan farklı şehirlerin kendilerine göre farklı ve bir o kadar da `ilginç` hikayeleri bulunmakta. Yüzyıllardır değişen bu önemli şehirlerin isimlerinin ilk hallerini ve nereden geldğini merak etmez misiniz?

    31.10.2014 13:49
  • Dünya Üzerindeki En Absürd Ve En Pahalı 18 Oyuncak

    Çocukluğumuz şüphesiz oyuncaklarla geçmiştir. Çocukluğumuz boyunca hep en iyi oyuncakları isteriz. Ama bazı insanlar var ki büyüse de `oyuncak` arzularından asla vazgeçemezler. Ve bu oyuncaklar oldukça pahalı ve saçma. Bu oyuncaklara bu kadar `para` dökmeye değer mi?

    31.10.2014 13:01
  • Hollwood Ünlülerinin Daha Önce Hiç Görmediğiniz 6 Fotoğrafı

    Hollwood ünlüleri hep göz önünde olmuştur. Ama bu ünlülerin hiç bilinmeyen yönleri ve daha önce görülmeyen ve duyulmayan bu özelliklerine oldukça şaşıracaksınız. Hayatlarında ki `ilginç` olaylar.

    31.10.2014 12:29
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.