E-ticarette mobilya satışları ile dikkat çeken Kayseri Trendyol’un verilerine göre son 1 yılda Türkiye’nin kanepe siparişinin yüzde 76’sını tek başına karşıladı. Köşe takımı, koltuk takımı, dolap, gardırop ve bez dolaplar da en çok sipariş alan ürünler arasında yer aldı.
Köşe takımı, koltuk takımı, dolap, gardırop ve bez dolaplar da Kayseri’nin tüm Türkiye’den sipariş aldığı başlıca ürünler arasında yer aldı. 80 bin bez dolap siparişini yüzde 56’sı, 166 bin dolap ve gardırap siparişinin yüzde 55’i, 18 binden fazla köşe takımı siparişinin yüzde 73’ü de Kayserili üreticiler ve satıcılar tarafından tedarik edildi.
Trendyol’un verilerine göre Kayseri’den üç büyük il dışında en çok sipariş veren şehirler Bursa Antalya ve Kocaeli oldu. Bursalı müşteriler 142 bin 590 adet, Antalyalı müşteriler 103 bin 580 adet ve Kocaelili müşteriler ise 86 bin 398 adet siparişi Kayserili satıcılardan verdi.