Melih Ağırbaş Uyuşturucuya Savaş Açtı

Kocaelide Geniş Bir Kesim Tarafından Tanınan Ve Yeraltı Dünyasındada Uyuşturucuya Karşı Açtığı Mücadeleler İle Bilinen Melih Ağırbaş Kocaelinin Darıca İlçesinde Uyuşturucuya Karşı Açmış Olduğu `Savaş` Neticesinde Bir Çok Genci Uyusturucu İlletinden Kurtarırken `Sokak` Torbacılarınada Göz Açtırmıyor.

gundem4141

Kocaelide Geniş Bir Kesim Tarafından Tanınan ve Sevilen Melih Ağırbaş Kocaelinin Darıca İlçesinde Uyuşturucuya Karşı Açmış Olduğu Savaş Neticesinde Bir Çok Genci Uyusturucu İlletinden Kurtarırken Sokak Torbacılarınada Göz Açtırmıyor.Mahalledeki uyuşturucu kullanımını yok etmek ve gençleri topluma kazandırmaya çalışan Melih Ağırbaş Ve Dostlarına Destek Verenlerin sayısı gün geçtikçe arttı. Darıcadaki gönüllü uyuşturucu savaşçılarına önderlik eden Melih Ağırbaş, geceleri sabahın ilk ışıklarına kadar mahalledeki uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele ettiklerini söyledi. Melih Ağırbaş, sokaklarda uyuşturucu içen ve kendilerine zarar veren kişileri rehabilite ettirerek onları yeniden hayata kazandırmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydetti.

UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYORLAR

11 aydır uyuşturucu satıcılarıyla mücadele ettiklerini belirten Ağırbaş, "Bu işe ilk olarak yaşadığımız ilçe Darıcadan başladık. Burada ciddi derecede işler başardık. Yaklaşık 30 kişiyi uyuşturucu illeti olan bonzai maddesinden kurtardık. Onları aramıza alarak gerek kendi yerlerimizde, gerek fabrikalarda, gerekse farklı konumlarda imkanları sağladık. Bu gençlerimizi, kardeşlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirdik. Borçlarını üstlendik. Gücümüzün yettiği kadar yapılabilecek her türlü desteği sağlayarak toplumun iyi bir ferdi olarak yaşamalarını sağladık. Şimdilik buralardaki uyuşturucu kullanan yaklaşık 30 arkadaşımızı tespit ettik ve kendilerini bu illetten kurtarmak için gerekli çabayı gösterdik. Herkesin polisi kendi vicdanıdır anlayışıyla hareket ederek, hukuk çerçevesini aşmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir dışından ilimize uyuşturucu sokmaya çalışan kişileri yakalayıp vicdan mahkemelerimizde yargılayıp cezalarını kestikten sonra polis ekiplerine teslim ediyoruz"diye konuştu.

"SİZİN DE ÇOCUĞUNUZ BATAKLIĞA DÜŞEBİLİR"

Bölgede yaşayan halka seslenen Ağırbaş, vatandaşları sağduyulu davranmaya davet etti. Ağırbaş, "Uyuşturucu içmiş ya da içen birisini görürse derhal polise ve bizlere bildirmeleri gerekmektedir. Bu mücadelemiz yalnız Darıca İlçesini kapsamıyor. İlk önce burada tecrübe kazanıp, buradaki bu illeti kullanan arkadaşlarımızı aydınlık günlere çıkardıktan sonraki ilk işimiz Kocaeli'nin diğer mahallelerine girmek olacak. Burada herkesin üzerine görev düşüyor bugün bir başkasının çocuğu uyuşturucu bataklığına saplanmış olabilir ama yarın bu sizin de çocuğunuz olabilir" dedi.

Melih Ağırbaş Yaptığı Son Açıklamada İse uyuşturucu kullanan gençleri çok kötü durumlarda gördüklerini belirterek, "Gençlerimizin çok rezil bir şekilde sokaklarda bu halde olmasını istemiyoruz. Bu kardeşlerimizi elbirliği ile kurtarabilirsek bu illetten ne mutlu bize. Arkadaşlarımızla ciddi bir mücadele içerisindeyiz Kanımızın Son Damlasına kadar zehir tacirleri ile savaşacağız dedi.

UYUŞTURUCU KULLANAN GENÇLER ŞİMDİ UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE VERİYOR

Mahalle halkının gayretleri ile uyuşturucudan kurtulan gençler de, sahibi oldu. Yaşadıklarını anlatan gençler uyuşturucuya karşı mücadele başlattı. 19 yaşındaki H.A, uyuşturucunun kötü olduğunu bırakınca anladığını belirtip, işe girip çalışmaya başladığını ve hayatının düzene girdiğini söyledi. 32 yaşındaki B.İ de, pişman olduğunu belirterek, "Uyuşturucu kullandığım için çok pişmanım. Abilerim sayesinde kurtuldum. Bu saatten sonra hiç bir şekilde bunu içmiyorum. İçenlerin de sürekli karşısındayım. Bundan sonra ben de abilerimle birlikte uyuşturucu içenlerle mücadeleye devam ediyorum. Bana imkanı sağladılar. Borçlarım vardı onları üstlendiler. Kimsenin uyuşturucu içmesini, zarar görmesini istemiyorum" diye konuştu.

1,5 yıl uyuşturucu kullandığını anlatan S.K ise, 6 aydır uyuşturucuya karşı savaş verdiğini söyledi. N.K, "Sokaklarda gezerek kimsenin bu illeti içmemesi için çalışıyoruz. Bu illetten de kurtuldum. Bunu kimsenin içmesini tavsiye etmiyorum" dedi.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep