Tempish Patenler

Parke, beton, asfalt gibi zeminlerde kullanılmak üzere, altında tekerlek düzeneği bulunan, farklı tarzları olan bot yapılı `spor` araçları tekerlekli paten olarak anılmaktadır.

Buzlu Spor

Parke, beton, asfalt gibi zeminlerde kullanılmak üzere, altında tekerlek düzeneği bulunan, farklı tarzları olan bot yapılı spor araçları tekerlekli paten olarak anılmaktadır. Tekerlekli patenlerin geçmişi eski tarihlere dayanmaktadır. İlk tekerlekli patenin kullanılmaya başlanması da zaten buz pateni sporcularının, buz pisti haricindeki zamanlarında antrenman yapabilmelerini sağlamak maksadıyla olmuştur. Dünya geneline yayılmış olan tekerlekli paten kültürü hala giderek büyüyen bir pazar halindedir. Tekerlekli patenlerin; agresif paten, freestyle paten, urban paten, fitness paten, slalom paten gibi birçok farklı tarzı bulunmaktadır. Dünya genelinde de paten üretimi konusunda birçok farklı marka bulunmaktadır. Çoğu eski ve köklü olan bu markaların hepsi kendi içerisinde bir takım özelliklerine göre birbirinden ayrılmaktadır. Tekerlekli paten üretiminde ün yapmış olan markalardan biri de Tempish firmasıdır.

Kaynak: Buzlu - http://buzlu.com/

Tempish Paten

Tekerlekli paten üreticilerinden olan Tempish firması 1994 yılında kurulmuştur. Şirket kurulduğu tarihten bu yana tekerlekli paten ve spor malzemeleri üretimi yapmaktadır. Tempish paten markası Çek Cumhuriyeti, Rusya Macaristan, Slovakya, Lehistan, Ukrayna gibi bölgelerde oldukça geniş pazar payına sahiptir. Kurulduğu günden bu yana çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmanın bu denli bir sıçrayış yakalamasında ki en büyük katkıyı ise 90’lı yıllarda paten üretimi yapması sağlamıştır. Şirket tekerlekli paten üretiminin yanında farklı spor dalları içinde ürünler üretmektedir. Tempish tekerlekli paten üretim firması; ürünlerini geliştirme ve yenilik katma için kendi bünyesinde bir geliştirme ve araştırma merkezine sahiptir. Tempish şirketi bulunmuş olduğu coğrafyadaki farklı birçok ülkeye açmış olduğu yerler ile spor ürünleri anlamında birçok büyük markanın temsilcisi de olmuştur. Firma kurulduğu tarihten bu yana özellikle Orta ve Doğu Avrupa ile Baltık devletlerinde ürün satışlarını gerçekleştirmektedir. Tempish firması tekerlekli paten üretiminde kalitesi ve farklı tarzı ile dikkatleri çekmektedir. Kitlelerin rahat kullanımı için ürün tasarımını şekillendiren firma tekerlekli patenleri ile hem eğlenmek isteyenlere, hem amatörlere hem de profesyonellere hitap etmektedir.

Tempish Tekerlekli Paten Özellikleri

Tempish paten üretiminde farklı tarzda farklı özellikte birçok modele sahiptir. Özellikle tempish fitness paten, tempish freestyle paten, tempish agresif paten ve tempish classic qads paten kategorilerinde firma tarafından yoğunlukla üretim yapılmaktadır. Tempish markası üretmiş olduğu paten modellerini erkek kullanıcılar ve bayan kullanıcılar için ayrı olarak üretmektedir. Üretimlerinde “kullanıcı konforu” sloganıyla hareket eden Tempish markası, ürettiği patenlerin tarzına, kalitesine ve güvenilir olmasına çok dikkat etmektedir. Tempish fitness patenler başlangıç seviyesindeki sürücüler için uygundur. Ayrıca tasarımları ve malzeme yapıları ile oldukça konforludur. Tempish fitness patenler bağcık, kayış, plastik toka ya da cırt cırt, bağcık, plastik toka şeklinde iki farklı bağlama sisteminden oluşmaktadır. Markaya ait fitness patenlerin çerçeveleri alüminyum malzemeden üretilmektedir. Tempish fitness patenlerin iç yapıları havalandırmalı bir sisteme sahiptir. Bazı modellerinin rulmanları kromdan yapılmaktadır. Tempish fitness patenlerin hemen hemen hepsi topuk frenine sahiptir. Tempish fitness patenlerin geneli 70mm, 72mm, 76mm ve 80mm tekerlek genişliğine sahiptir. Tekerlek sertliği olarak ise 82A ve 84A özelliğindedir. Firmaya ait bazı fitness patenlerin tekerlekleri silikon tekerlektir. Tempish fitness patenlerin geneli ergonomik bir yapıdadır.

Tempish markasının üretmiş olduğu bir başka paten tarzı da agresif patenlerdir. Firma tarafından üretilen agresif patenler gelişmiş ve deneyimli sürücüler için uygundur. Tempish agresif patenler oldukça dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Dış sert yapısına sahip olan agresif patenler, bilek desteklidir. Böylelikle atlama, zıplama gibi hareketlerde kullanıcılar daha rahat olmaktadır. Tempish agresif patenler sağlamlaştırılmış anatomik taban yapısına sahiptir. Tempish agresif patenler özel agresif jantlara sahiptir. Tekerlek genişliği 57x24mm olan agresif patenler teker sertliği olarak 94A özelliktedir. Yine özel küçük siyah jant yapılı agresif patenlerde tekerlek genişliği olarak 44x24, tekerlek sertliği olarak ise 65D özelliktedir. Tempish tekerlekli paten markası tarafından üretilmekte olan bir başka paten modeli ise dört tekerlekli paten olarak anılan classic Qads patenlerdir. Markaya ait qads patenler geleneksel dört tekerlekli paten modellerindendir. Paten sürmeye yeni başlayanlar, paten dansı ve animasyon yapan sürücüler için kullanıma uygundur. Tempish classic qads patenler kapalı alan ve açık alan kullanımı için uygundur. Tempish qads patenlerin tekerlekleri ortalama olarak 54mm x 32mm, 65mm x 35mm genişliğe sahiptir. Marka tarafından üretilen bu dört tekerlekli patenlerin teker sertlikleri ise genel olarak 85A ve 90A özelliktedir. Tempish qads patenler ABEC 5 ve ABEC 7 chrome yataklara sahiptir.

Tempish Tekerlekli Paten Fiyatları…

Tekerlekli paten üretimindeki tecrübesi, kalite ve güvenliği temel alan üretim anlayışıyla Tempish paten, kullanıcılar tarafından her zaman tercih edilmektedir. 20 yılı aşkın süredir paten üretimine devam eden Tempish markası; Tempish fitness paten, Tempish freestyle paten, Tempish agresif paten, Tempish classic qads paten ve benzeri kategorilerde oldukça iddialı ürünlere sahiptir. Üretmiş olduğu tekerlekli patenlerde kalite ve güvenlik özelliklerinin yanında fiyat performansı açısından da oldukça iyi olan Tempish patenler her bütçeden paten sürücüsüne hitap etmektedir. Tempish paten fiyatları 177 TL’den başlayıp, 500 TL’ye kadar çıkmaktadır. Değişik tarz ve farklı özelliklere sahip olan Tempish tekerlekli patenler arasından tarzınız olan pateni bulmanız çok kolaydır. Ayrıca Tempish markasına ait bayan ve erkek tekerlekli paten modellerini uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile buzlu.com.’dan satın alabilirsiniz.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep