İnsana Müthiş Derecede Mutluluk Veren 10 Durum

Mutluluğu hayatının her anında, her yerinde aramaktan vazgeçip, `zaman` `zaman` elimize geçen mutluluklardan keyif almaktır.

FatmaDuru

1. Gol Atmak

Yaşanabilecek en güzel duygulardan biridir. Müthiştir. Hele ki taraftarınız önünde başarmışsanız tadından yenmez.

2. Ayar Vermek

Ego şişirme yöntemidir. Verilen ayarın yerine ulaştığını bilmek, hele de tadında yapılırsa harika bir zevk, doyum, mutluluk verir.

3. Banyodan Sonra Uyumak

Banyo yaptıktan sonra uyku bastırır, uyumak ister bünye. Bir uçurtma hafifliğinde, keyifli bir haldir. Bazen yeniden doğma hissini yaşatır insana.

4. Arkadaşa Yapılmış Eşek Şakasının İşleyişini İzlemek

10 numara mutluluk ve heyecan verir. Gülmemek için kendinizi sıktığınız heran çok güzeldir. Şaka bittikten sonra bile her hatırladığınızda, her konuştuğunuzda bazen kahkahalar eşliğinde dilinizden dökülen cümlelere dönüşür bu anlar.

5. Şarkı Söylemek

Sadece beynin değil tüm vücudun mutlu hissetmesini sağlıyormuş. Alman Müzik bilimcisi Eckart Altenmüller, şarkı söylemenin seks kadar zevk verdiğini söyledi. Altenmüller, şarkı söylerken mutluluk hormonu Oxytocin'in aşırı salgılandığını tespit etti. Dr. Altenmüller Oxytocin hormonunun sadece beyinde değil bütün vücudun mutlu hissetmesine neden olduğunu tespit etti. Araştırmaya göre müzik dinlerken şarkı söylemek stres hormonlarının azalmasına ve insanın rahatlamasına neden oluyor. Hele de konsere çıkıp şarkı söylediğiniz ve beğenildiğiniz anların tümü onlarca orgazma bedeldir.

6. Çalışılmamış Sınavın Ertelenmesi

Sınavla kafayı bozduğunuz bir hafta içinde bir şey çalışamazsınız; standart bir öğrenci gibi çalışmayı son güne bırakırsınız. sınavdan bir gün öncesi okulu asar, derse girmezsiniz…bütün gün çatlar, patlar, evde bir ileri bir geri yürürsünüz ve daha fazlası. Sonra sınavın ertelendiğini öğrenirsiniz. Bu olay bünyede uyuşturucu etkisi yapar; Belirtileri : anlık mutluluk sevinç, ne yapacağınızı şaşırırsınız, mesutsunuzdur, bulutların üstündesinizdir. Sonrasını düşünmezsiniz bile. O an hissedilen mutluluk her zevkin üstündedir.

7. Masaj

Dolaşım sistemine, sinir sistemine, solunum sistemine, sindirim sistemine, üriner sismeteme ve hareket sistemine faydalıdır. insanları ruhsal ve bedensel olarak rahatlatır. Masaj her insanın gönüllü olarak tema olacağı bir sanattır. Sereserpe yatıp, gevşemenin tadını çıkarmak, inlemek bazan, hülyalı hayaller kurmak..

8. Bir Türlü Aklınıza Gelmeyen Bir Şeyin Birden Aklınıza Gelmesi

Bir melodinin devamı, bir şarkının, kişinin, parfümün vs. ismini günlerce düşünüp ilgili ilgisiz herkese sorup, her yerde araştırıp bulamadıktan sonra bu hatırlayamadığınız şeyin birden ya da yavaş yavaş aklınıza gelmesi ile yaşanan rahatlama anının tadı bir harikadır.

9. Araba Kullanmak

Yalnızken ve ozellikle yagmurlu bir havada, bos yollarda yapildiginda pek zevkli olan eylem Pek çok insan dünyanın en güzel zevklerinden birisi olarak tanımlar bu eylemi.

10. Flört Etmek

Adı olmayan, tadı olan ilişki biçimidir flört etmek. İnsanın doğasında yer alan, hemen herkesin hoşlandığı , masumluk barındıran bir durumdur. Birlikteliğe gerek olmayan arada elektiriklerin dolaştığı , ufak laf carpıtmaların gezdiği nazlı tripler atıldığı erken kadın çekimi ... Nereye gittiğinizi bilmezsiniz ama yinde de gidersiniz , umursamazsınız .. Hele de bakışmak müthiş bir flörttür. İnanılmaz güzel duygular hissettirir.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep