Yolda Gördüğünüz Anda Kaçmanız Gereken 5 Araç Tipi

Biliyoruz ki bir çok kişi `araba` kullanmayı sever. Ehliyetimizi aldıktan sonra bizi kimse tutamadı bunun da farkındayız. Yolların tozunu attırırken güvenliğimiz açısından yolda gördüğümüz bazı araçlardan uzak durmak en iyisidir. İşte o `araç` tipleri.

Scott Adkins

1. Modifiyeli Şahin'ler

Bu arabaları süren kişilerde kompleks kesinlikle vardır. Makasları onlar atar, soldan onlar giderler. Hele bir de makasta sizin arkanızda kaldılarsa bu savaş sebebidir (bizzat yaşatmışlığım var) Yolda modifiye edilmiş bir şahin gördüğünüzde yol verin gitsin. Siz ayrı dünyaların insanlarısınız.

2. Murat 124

Bu arabalara neden bulaşmayın dedim çünkü şaka arabası dedikleri olayda genelde bu tip küçük araçları kullanırlar. Altınızda güzel bir Mercedes yoksa sataşmanızın sonucu hüsran olabilir. Bir Palio 1.4 Sole kullandığınızı var sayalım. Bu arabaya kafa tuttuğunuzda ilginç bir görüntüyle karşılaşıyorsunuz. Zira içindeki Doğan SLX yada BMW 1 kasa motoru olabilir ; )

3. Harfiyat Kamyonları

Bu Mercedes marka harfiyat kamyonları yolların korkulu rüyaları olma yolunda emin adımlar atmaktadır. Emin olun altınızdaki binek arabayla bu adamların girdiği virajlara giremezsiniz. Bariz makas atanıyla karşılaşmışlığım vardır. Hızlarına yetişmek için 140 km yi gözden çıkartmanız gerekir. Rampa aşağı iniyorsanız ve arkanızdan geliyorlarsa sakın ola ki "nasıl olsa frene basar" demeyin. Basmazlar.

4. 41 Plakalı Araçlar (Özellikle Modifiyeli)

Bir araç 41 plakalıysa, hele ki o sırada siz İzmit sınırları içindeyseniz çok kendinize güvenmemenizi tavsiye ederim. Çünkü trafikte çapraz duran taşların arasından bile makas atmaya kalkan izmit gençleri gaza dokunduğunuz anda sizinle yarışmaya başlayacaktır. Makaslarınıza güvenmiyorsanız girmeyin. Çünkü Karşıyaka civarlarında bariyerler hep gaza gelen izmitlilerin eserlerini oluşturmalarından dolayı kırık döküktür.

5. 81 Plakalı Her hangi bir araç

En vasatı. 81 plakalı bir araç gördüğünüzde yanından geçin gidin. Zaten düz yolda bile peşinize zar zor geleceklerdir. Bunlar araba sürmekten değil arabada kavga çıkartmaktan anlarlar. Oda bir arabanın için 3-5 kişi bindilerse ve Düzce sınırları içindelerse. Tek başlarına ve şehir sınırlarının dışında yemez. Yine de neden kavga edip yarısının boşa gideceği kesin olduğu yumruklarınızı yorasınız ki ?

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep